Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 8462ff820d48bbbe1aff75272ef7f059

På toppen av pallen igjen

Den unge ATV-kjøreren Tor-Erik Wam fra Lier er tilbake for fullt etter kragebeinsbruddet --

Lørdag ble det kjørt første runde av årets Bunnpriscup i ATV, og arrangør var NMK Notodden. Dette er en cup som kjøres over tre runder.

Unge Tor-Erik Wam fra Lier skulle her prøve seg for første gang etter fire måneder uten kjøring grunnet kragebensbruddene.

På treningen kjente han at det fungerte greit. I første heat tok han starten og kom først ut. Denne ledelsen holdt han helt inn til målgang.

Dette var han selvsagt superfornøyd med, og han fikk dermed bekreftelse på at han er på riktig spor.

I andre heat kom Tor-Erik ut som nummer to. Denne plassen holdt han inn til mål. Det ble førsteplass totalt, og han fikk dermed bestige den gjeveste plassen på pallen og motta prisen som beste fører.

Tor-Erik var selvsagt meget fornøyd etter helgens prestasjoner, med tanke på at han har et stykke igjen til der han var før ulykken i fjor. Han får neppe tid til å hvile på laurbærne, da det allerede førstkommende helg er treningsløp på hjemmebanen og hos klubben han kjører for, nemlig NMK Lier.

13. februar går annen runde av årets Bunnpriscup hos NMK Notodden, så nå blir det litt av hvert å se frem til for den entusiastiske unggutten.

Forrige artikkel:Nytt bevis på godt trenerarbeidNeste artikkel:God prestasjon i innendørscup
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode