Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 096ed45f87458655e73056af1edc816b

Uhell hindret topp 10

ATV-kjøreren Tor-Erik Wam fra Lier stilte til start i EM i Randers i helgen, for å teste seg mot europaeliten -

Lørdag var det trening og tidskvalifisering. Treningen gikk greit. Tor-Erik prøvde bare så vidt den beste sykkelen for å se at fjæringsoppsettet var i orden. Det var det, og dermed gikk han over til den andre ATV-en for å spare den beste.

Banen var tung etter alt regnet i Danmark, og verre skulle det bli. Etter to gode treningsøkter var det klart for tidskval. Den beste ATV-en ble tatt frem igjen. Nå hadde det regnet så mye at rundetidene på samtlige var tre til fire sekunder dårligere. Etter fem runder hadde Tor-Erik markert seg med femte beste rundetid. Han kjørte inn i depotet for å følge med på hvor mange som klarte å tangere tiden hans. To stykker klarte det, og Tor-Erik falt ned på en syvendeplass, noe som var helt akseptabelt.

Så var den store finaledagen kommet. Første heatet gikk, og Tor-Erik kom ut som nummer ni. Denne plassen holdt han helt til kjedestrammeren på ATV-en løsnet
og Tor-Erik bare måtte sørge for å komme seg til mål. Det klarte han, men bare på 15. plass. Det er ikke teamet fornøyd med.

ATV-en ble reparert, og andre heat stod for tur. Tor-Erik fikk en knall start og kom ut som nummer fem. Etter en liten stund var han oppe på fjerde plass. Flere av de gode sjåførene som teamet bare hadde lest om lå bak ham.Tor-Erik skjønte at de ville komme etter hvert, men det var bare å bite tennene sammen og stå løpet ut. Tor-Erik falt ned til sjuende plass da det var igjen en halv runde. Da fikk ATV-en til engelskmannen foran ham motorstopp. Tor-Erik rakk ikke å komme ut av sporet før han måtte stoppe bak ham.

Her var det så dype spor at Tor-Erik måtte gå av ATV-en for å løfte den ut igjen. Innen han hadde klart dette, hadde to stykker passert ham. Da han endelig kom til mål, var han på niende plass. De to resultatene ga ham til sammen en 12. plass.

Med unntak av uhellene var teamet fornøyd. Det hadde mål om å være blant de ti beste, og etter denne helgen ser man at det er mulig.

Nå lader Tor-Erik opp til neste DM runde, som kjøres om fjorten dager i Kolding.

Forrige artikkel:- Takk for kampen!Neste artikkel:200 år siden trollmannen fra Finnemarka ble født
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode