Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: ec8f037b5272d3827fd6e7a2d4584bde

Speidere fra Tranby på 6. plass i NM

Patruljen Sofagris konkurrerte om å bli Norges beste speidere i Granåsen i helgen

600 speidere hadde tatt veien til nm for å konkurrereI helgen ble de arrangert NM i Speiding i Granåsen. Patruljen Sofagris fra Tranby hadde klart å kvalifisere seg sammen med speidere fra hele landet. Til tross for hard konkurranse klarte de å komme med helt i toppen.

I NM konkurrerer 600 speiderne i alderen 10-16år fra hele landet i praktiske og teoretiske oppgaver. I hard konkurranse med 89 andre dyktige patruljer som også vil bli Norges beste speidere. Konkurransen startet tidlig på lørdag morgen, samtidig som solen meldte sin ankomst til skistadion. Som i løpet av fredag kveld og natt hadde blitt omgjort til en leirplass full av telt og lavvoer.

Guttepatruljen fra Tranby gjorde det skarpt i kretsbannerkonkurransen på Håøya i Oslofjorden for et par uker siden. Og de nekter ikke for at det hadde vært moro å vinne. Men det viktigste er jo å slå Konnerud og jentepatruljen fra Kristiansand, kunne Thomas Rokke opplyse tidlig i konkurransen.

Når alle poengene var regnet sammen på søndag var det klart at speiderne fra Tranby hadde klart seg ganske godt, og det var ingen tvil om de var fornøyde med en 6.plass. Nå slo vi Sindre, ropte de ut når de traff på lederen sin, Helge etter premieutdelingen. Det er nemlig ikke første gangen Tranby stiller med deltakere til NM i Speiding. I 2005 endte patruljen Rev på en 22.plass.

Les også:     http://nbk.scout.no/


Konsentrerte under konkurransen


Patruljesærpreg teller også i konkurransen


600 speidere hadde tatt veien til NM for å konkurrere


Tranbyspeiderne konsentrerte under konkurransen

Forrige artikkel: Kjartan FløgstadNeste artikkel:Tranby skolekorps og Hennummusikken
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode