Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 24c685eb3aae749f5b79afffa7d5dada

Send inn de beste bildene dine!

Dagen i dag er historie i morgen, og fotografier dokumenterer historien. Fristen for å delta i Lier Historielags årlige fotokonkurranse er 31. januar.

Bildet over: Bildet viser en trafikksituasjon som forhåpentlig snart er historie. Det er ment som et eksempel på et aktuelt motiv. Bildet er ikke med i fotokonkurransen. 

Helge Nybakken er juryleder for Lier Historielags årlige fotokonkurranse. Han vil gjerne ha flere gode bilder fra Lier. Med gode bilder menes i denne sammenheng bilder som en gang i fremtiden kan fortelle om hvordan det var i Lier i tidligere tider.

Mens vakre solnedganger over Storsteinsfjell og Holsfjorden forhåpentligvis vil forekomme jevnlig og relativt uforandret i årene som kommer, vil mye annet være i forandring. Klær, hus, biler og butikker er bare noe av alt det som vekker oppmerksomhet på gamle bilder. Tenk for eksempel på hva de gamle bildene betyr for den nye boken om Lierbyens historie.

Sannsynligvis har det aldri vært tatt så mange bilder som i de siste årene, og mange av bildene viser motiver som Historielaget kan ta vare på til fremtidig bruk i bøker, kalendere og på annen måte. Deltagelse i konkurransen er helt gratis, og man kan til og med vinne premier. Men det aller viktigste ved å delta, er at man bidrar til å dokumentere dagens Lier til bruk en gang i fremtiden.

Her er konkurransereglene. Innleveringsfristen er utsatt til 31. januar fordi lagets nettsider har vært nede en stund. Og her er historielagets kortversjon om konkurransen:

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode