Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 764638d54cc0a74e26ebd1135eb929af

Bli med på Liernetts sommerkonkurranse!

Liers vennskapskommuner i Danmark, Finland og Sverige er interessante og trivelige reisemål både på sommeren og andre årstider. Men hvordan kommer man seg dit?

Mange norske kommuner har knyttet vennskapsbånd til kommuner i de andre nordiske landene, men få har vært like flinke som Lier til å holde kontakt gjennom de rundt 60 årene som er gått siden ordningen kom i gang noen år etter krigen.

I Lier har lokalavdelingen av Foreningen Norden mye av æren for den langvarige forbindelsen, men Lier kommune har også gjort mye for å holde kontakt, ikke minst ved årlige møter med deltagelse fra de fire landene.

Falköping husker sin norske vennskapskommune 

Hvordan kommer man seg dit?
Folk flest har imidlertid et noe fjernere forhold til vennskapskommunene og blir ofte svar skyldig hvis de blir spurt om de kan plassere Falköping, Hobro (nå del av storkommunen Mariagerfjord) og Kokemäki på kartet.

Etter mye om og men kom det i fjor opp et skilt i Lierbyen, men mange har lurt på om avstandene på skiltet er riktige. Det er de sikkert, men forutsetningen er at man både velger snarveier og omveier.

Sommerkonkurransen:
Første spørsmål: Hvilken vei man må ta fra Lierbyen til Falköping hvis reiseveien skal bli 300 kilometer, slik det står på skiltet i Lierbyen?

Merk svaret "Sommerkonkurranse" og send det til knut@liernett.no senest mandag 4. juli.

Neste spørsmål kommer tirsdag 5. juli. Tredje og siste spørsmål kommer tirsdag 12. juli.

Deltagelse i konkurransen er gratis. Vi lover hederlig omtale og kanskje en liten premie til den (eller de) som gir de riktigste svarene.

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode