Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 21d5212d2423929193ce316556839aa7

Europark lot seg påvirke

Bare tre måneder etter at Liernett viste hvor dumt det går an å montere et skilt, har Europark ryddet opp i saken. Nesten.

Det var midt i januar vi skrev om den nokså spesielle monteringen av Europarks parkeringsskilt ved Andershaugen i Lierbyen. Noen mente imidlertid at det ikke var så farlig med lesbarheten, ettersom man ikke forestilte seg at noen ville klatre tre meter opp i stolpen for å lese skiltet. Men nå har det skjedd noe: Europark har latt seg påvirke til å feste skiltet på ny måte.

Lesbarheten på skiltets bakside var noe redusert på grunn av lite gjennomtenkt montering.

Men rett skal være rett, og nå har noen tatt fatt i saken og sørget for at stolpen ikke lenger sperrer for teksten. Forbedringen har imidlertid nokså moderat betydning. Skiltet svever, slik det fremgår av det øverste bildet, rundt tre meter over bakken. Skriften kan fortsatt ikke leses hvis man står på bakken, slik folk ofte gjør, men man kan ikke forlange alt heller.

Neste spørsmål er nå om Europark kommer til å gjøre noe med det skiltet ved sørøst-veggen til Fosskvartalet, der folk oppfordres til å klatre opp og klemme seg inn mellom skilt og vegg for å lese betingelsene for parkering. Den saken og Europarks forsøk på bortforklaring finner du mer om her.

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode