Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 88a75d04f008b0efd62171c987625413

Lier svarte ikke til forventningene

Dette sier Ellen Benestad til Østlandets Blads nettutgave. Ellen Benestad begynte 30. juni i år som Kommunalsjef, med ansvar for kultur, undervisning og barnehager i Lier Kommune

Nå går hun tilbake til Ås kommune. .
Hun har større tro på organisasjonsstrukturen i Ås og mener derfor å kunne gjøre en bedre jobb der.

 - Dette er underlig,  sier leder for Hovedutvalget for kultur, oppvekst og undervisning i Lier kommune, Bodil Borgeraas. Dette setter rådmann Hans-Erik Christensen i et merkelig lys. Har han ikke greid å informere Benestad om den stillingen hun søkte på ? . Eller er det slik at det ligger en annen grunn bak Benestads kuvending i saken? . Som oppvekst -og kultursjef i Ås kommune mottok Benestad,  få måneder før hun sluttet, 50 000 kroner for å gjøre ferdig en mastergrad. Det ble den gang ikke gjort noen avtale om bindingstid.

Bodil Borgeraas er nå lei av kommunalsjefer som kommer og går.

Hvis det virkelig skulle være noe i det Ellen Benestad sier, er det på høy tid at politikerne tar affære og viser hvem om gir mandat til det arbeidet som gjøres i kommunen. Ute på de forskjellige virksomhetene vil i hvert fall det som har skjedd ikke øke tilliten til administrasjonen. Ettersom det ikke fins noen klar nummer to kandidat til jobben, regner vi med at skoleplanlegger Henning Røtter vil få det travelt framover.

Overtid lørdag ettermiddag

Elllen Benestad sluttet etter 12 uker

Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode