Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 30a4c88178f27e5bc898ed8febe4c791

Sykle til jobben i Lier?

Statens Vegvesen premierer trimaktiviteter. Har vi noe lignede i Lier kommune?

- Ja, det er kommet opp flere forslag til forskjellige tiltak (i første rekke) for å oppnå stimulans til å vedlikeholde og bedre egen helse,  blant annet, gjennom bedriftsidrettslaget der det gis tilbud om aktiviteter, som for eksmpel,  innebandy og fotball. Det gis medlemspriser på helsestudio, deltakelse i spesielle arrangementer osv. Fra tidligere finnes også bl.a. "sykle-til-jobben"-konkurranse, utdeling av skrittellere og konkurranser i kjølvannet av det, strikktrening for en del yrkeskategorier med videre, sier rådmann Hans-Petter Christensen.

Han sier videre: - En skal ikke se bort ifra at det kommer til å dukke opp flere muligheter i tiden som kommer, som ledd i kampanjer eller rett og slett bare som tilbud til medarbeiderne.

Om bilbruk

Nå er det under 10 % av kommunens medarbeidere som arbeider i rådhuset og midt i Lierbyen for øvrig, og en del av dem er nok avhengig av bil for å kunne utføre jobben, - i alle fall deler av uken. De aller fleste medarbeiderne befinner seg ute på skoler og institusjoner, og dermed er det god grunn til å fokusere på virksomhetenes bidrag til felles kampanjer og deltakelse i de tilbudene som foreligger.

Les også: http://www.liernett.no/?artikkel=2275

Forrige artikkel:Parkeringshus løsningen?Neste artikkel:Kommer du?
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode