Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 2c057de2e60391f05d32848f59a4cb42

SIF-stadion på Lierstranda

Les Rådmannens foreløpige kommentar til Liernett.

- Vi avventer SIF's orientering som visstnok skal komme i pressekonferanse i morgen (torsdag) formiddag.  Jeg har registrert at DT bragte nyheten om fotballklubbens foretrukne lokalisering imorges, men understreker at det siden pressekonferansen i november og fram til i dag ikke har vært noe kontakt mellom ledelsen i SIF og Lier kommune, sier Rådmann Hans-Petter Christensen til Liernett i kveld.

- Fra Lier kommunes side har vi betraktet dette i utgangspunktet som en sak mellom SIF og Drammen kommune, på bakgrunn av klubbens tilhørighet i denne kommunen.  Det er da også en diskusjon som har pågått atskillig lenger enn de alternative planene for Lierstranda har vært kjent.

Videre sier Rådmannen til Liernett: - Vi kjenner derfor ikke til hvordan klubben tenker rundt utformingen av et nytt  stadionanlegg, hva som må til for å realisere det, i hvilken utstrekning finansiering er avklart og hvor langt forberedelsene til reguleringsendring er kommet.  Jeg forventer at pressekonferansen og en direkte orientering vil bidra til en forståelse når det gjelder eventuell gjennomføring av planene.

Lier kommune og Gjelsten Holding AS har en løpende og god dialog om de utfordringene som Gjelstens skisse for utvikling av Lierstranda representerer.  I og med at den første presentasjonen også inneholder bl.a. stadionanlegg og hotell har dette naturligvis vært en del av det som har vært nevnt, men uten ytterligere konkretisering til nå. er hans avsluttende kommentar til Liernett dagen før pressekonferansen.

Det blir altså  pressekonferanse torsdag kl 10.30
Liernett følger saken og håper å komme med flere kommentarer etter hvert.

Forrige artikkel:Mange barn på skikarusselNeste artikkel:Bilen full av drikkevarer
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Onsdag 31. januar 2007 13:31: Kame Ramann
Og navnet blir ULLAVÅL stadion!
Onsdag 31. januar 2007 20:39: C.H
Så mye skryt syntes jeg ikke Ulla skal ha =P.. hva med Runeodden?
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode