Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 39efaecd12802d2226defa70aad33983

Trevelt og glatte veier

Christer Persson i Lier Drift var utsatt, da han skulle rydde ei stor veltet gran på Gjellebekk, og ber folk unngå glatte sideveier til de kommunale bilene har fått strødd.

- Da jeg sto med motosaga ved den over 20 meter lange grana, hørte jeg et tre til kom. Men heldigvis veltet den på den andre siden av veien, sier Persson til Liernett i ettermiddag. I tillegg brøt det ut brann i området, Men både politi og brannvesenet kom fram og fikk slokket brannntilløpet.

- Det har også veltet et tre over skiløypa i Årkvisla også, forteller han. - Men det er Park og Idrett sin jobb å fjerne den, og der er det ikke bemanning før i morgen, sier han.

Lier kommune har hele 135 km med kommunale veier. - Det vil ta sin tid før vi har vært rundt. Hold deg inne, legg opp beina og ta deg en akevitt, sier Persson spøkefullt. Selv har han neppe sovet mer enn tre timer siden uværet brøt løs. Da Liernett var i kontakt med han pr mobil i 16-tiden, tar han en ørliten matpause på Statoilstasjonen på Tranby, før han starter opp strøbilen og kjører videre. Ytterligerte to strøbiler er på farten rundt i kommunen.

Liernett følger opp oppfordringen fra Persson; Gå forsiktig og vent helst til i morgen med trimturen -

Lier kommune har heldøgns vakt i perioden november-april. Du kan ringe 913 34160 for mer info.

Forrige artikkel:Promille-liung lå i Sankt Hallvard-fontenenNeste artikkel:Liernett-leserne svikter ribba
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode