Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: c0676827abbd1cf1463c242533f6b43a

- Fakta ikke kommet fram

Det sier Kay Evensen, administrerende direktør i Bauhaus, som svar på kritikken av firmaets utbygging på Liertoppen

- Vi har vært ryddige i prosessen både overfor politikerne og administrasjonen, sier Evensen. - Det er korrekt at vi ønsket større skilt enn det som ble godkjent i Lier kommune. Vi anket avgjørelsen.
Etter at vi fikk avslag på nytt i Planutvalget i forrige uke har vi gjennom vår advokat anket til Fylket. Følgelig er den politiske beslutningen ikke avgjort, understreker han.

Evensen synes at det er merkelig at det kommer kritikk for det som er gjort i området mot E-18, selv om han beklager at det ble for mye igjen av knausen etter sprengningen. Han bekrefter at det er enighet med Statens Vegvesen om beplanting av området. - Det må i beste fall være en misforståelse at trærne i dette områdete skulle vært bevart., sier han til Liernett i dag.
- Vi har fulgt reguleringsplanen, sier han. - Vi vil gjøre alt for å gjøre området fint med både grøntanlegg og trær. Vi har jo også et hagesenter i firmaet som kan bidra.  Med vinter og snøen liggende kan vi foreløpig ikke få gjort stort..
Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Torsdag 1. mars 2007 11:50: Bau Meister
Flere steder langs E18 i Lier på kan man fremdeles se trær og annen vegetasjon. Dette er med på å skape en ensomhetsfølelse som kan virke deprimerende på mange mennesker.

Jeg foreslår flere trivelige reklameplakater og neonskilt som vil lyse opp i vintermørket. Det er jo næringslivet vi lever av, er det ikke?
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode