Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 1090434784be276fdba18d0de3abc4c5

Kjøpes på Liertoppen neste jul?

- Det er langt fram for et pol i Lierbyen, tror Bård Strand (Ap)

- For min egen del kan jeg si at pol kommer i Lierbyen den dagen Vinmonopolet finner det økonomisk og markedsmessig interessant, sier han.

- Selv uten pol på Liertoppen kan det være langt frem for et pol i Lierbyen, rett og slett, fordi så mange liunger benytter eksisterende pol i Drammen og Asker for sine polinnkjøp. Dvs. det gir neppe nok mersalg for Vinmonopolet under ett om man åpner et pol i Lierbyen. Jeg antar at et pol på Liertoppen i større grad vil konkurrere med Strømstad og Charlottenberg enn et pol i Lierbyen, og derved for Vinmonopolet.
Derfor er det min oppfatning at det må andre innspill til for å gjøre Lierbyen til det senteret for næringslivet i bygda som kommunestyret ønsker at den skal være.

- Hva tror du velgerne dine mener om dette spørsmålet?
- Velgerne mine er antagelig delt i dette, om vi ser Lier under ett.

- Har du vært i kontakt med de næringsdrivende i Lierbyen i det siste?
- Jeg har ikke hatt kontakt med næringsdrivende i Lierbyen i det siste, men antar de fortsatt ønsker at pol på Liertoppen avvises., men her på Lierskogen ønsker nok de aller fleste av mine velgere at Liertoppen får pol.

Og Strand føyer til følgende:
- Skal jeg leke spåmann vil jeg anta at H + FrP + noen av AP-representantene sikrer pol på Liertoppen denne gangen. Om noen av våre representanter ønsker å flagge sitt personlige standpunkt i denne saken, så er det veldig fint.

Men som tldligere uttalt understreker han at Lier AP stiller alltid sine representanter fritt i spørsmål som har med alkohol og religion å gjøre.

Forrige artikkel:Kommunestyret blir overkjørtNeste artikkel: - Gleder hverandre
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode