Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 494f396db51b082ff42f2141cef0f835

Kjør utenom!

Hegsbroveien er stengt og det vil den bli i fjorten dager. Minst.

At gravearbeidene i Lierbyen er nødvendige, hersker det ikke mye tvil om. Derimot er det mer tvil om verdien av informasjonen som gis om arbeidene. Det skapte betydelig undring og tildels forvirring da det i går plutselig dukket opp skilt om at Hegsbroveien var stengt for gjennomkjøring ved Verkstedveien.

På Lier kommunes nettsider får veiarbeidene i Lierbyen like mye plass som hele det kommunale folkestyret, og man kan jo ikke helt utelukke at det har vel så stor betydning. Informasjonen fra kommunen er derimot ikke spesielt velegnet for den som vil forberede seg på hva som vil skje i "Kommunesenteret i Grønne Lier".

I motsetning til gravarbeidene, som har pågått kontinuerlig i sommer, er oppdateringen av ukemeldingene stanset opp for over en måned siden, men det er ikke avgjørende. For hva hjelper det med detaljerte ukeoversikter når de bare omfatter hva som er gjort og ikke noe om hvordan arbeidet kan påvirke livet for gående og kjørende i dagene som kommer?

Men rett skal være rett. På kommunens nettsider ligger det informasjon om hva som skal skje i uke 22-25. Uke 25 sluttet riktignok ved St. Hanstider, og planen er ikke spesielt lettforståelig for mannen i gata eller bak rattet.

Kommunen har  rett nok informert "beboere og næringsdrivende i Lierbyen" med et informasjonsskriv. Der loves det at det alltid vil være fremkommelighet til fots, noe  hverken beboerne eller bildet over uten videre bekrefter

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Onsdag 18. juli 2012 09:12: Innflytter
I gamle dager måtte folk ringe for å spørre om alt fra flyforsinkelser til polets åpningstider. Nå henter de informasjon på nettet.

Lier kommune har fyldige nettsider, men der mangler det informasjon om mye av det folk vil ha svar på. Altså har kommunen et forbedringspotensial. Det må løses på et døgnåpent nett, ikke av et sentralbord som er åpent mindre enn 40 av ukas 168 timer.
Tirsdag 24. juli 2012 08:23: Innflytter
Deilig at veien er stengt. La den være stengt på den siden som Statoil ønsker, så sparer vi trafikk foran skolen. Lag heller en plass i krysset ved skolen der foreldre og skolebuss trygt kan slippe av skolebarn. Lag deretter en flott uteplassplass med bakeri i nærheten av lekeplassen. Det er uansett ingen/svært få som tilfeldig kjører gjennom Lierbyen - de som skal handle kan kjøre rundt.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode