Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: afa126778edf950576b21f044d25e201

Her er sakslisten til kommunestyremøtet

Kommunestyret er Liers storting. Sakene som behandles har alltid betydning for mange i bygda. Her er sakslisten for aprilmøtet.

Liernett legger vekt på å få frem de ikke spesielt lett tilgjengelige sakslistene i god tid før kommunestyremøtene.
Administrasjonen er som kjent ikke spesielt opptatt av å synliggjøre folkestyret. Pussig nok ser ikke det ut til å bekymre de folkevalgte, som dermed overser at mange ikke får med seg hvor viktig kommunestyret er for lokaldemokratiet.

Dukket ikke opp
Vi ventet i det lengste på å finne innkallingen til kommunestyrets aprilmøte, og da det dukket opp annonser i lokalpressen med informasjon om at sakslisten ligger på kommunens nettside, regnet vi med at alt var klart. Men på nettsiden var det ikke noe om møtet.

Derfor ringte vi det telefonnummeret som var oppgitt i annonsen, men der ble vi møtt av en vennlig telefonsvarer som fortalte at den vi ringte til var på forretningsreise og kom tilbake mandag. Mandag er imidlertid siste dagen før møtet og dermed i seneste laget, tenkte vi, og så ringte vi til Servicetorget.

Servicetorget tok saken
Servicetorget viste seg som alltid fra sin blide og kunnskapsrike side. Vi ble guidet frem til rett sted på kommunens nettside, men der måtte også servicetorget gi opp, for den annonserte informasjonen var ikke der.

Men Servicetorget ga seg ikke. I løpet av et par timer var sakslisten på plass på kommunens nettside. Og til glede for alle som ikke tar bryderiet med å lete seg frem der, er det bare å klikke her.

Og her er tilleggslisten med saker som også skal behandles på møtet

Forrige artikkel:Innbrudd i Lierbyen i nattNeste artikkel:Gressbaneåpning på løkka
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Lørdag 14. april 2012 09:15: Kaare
Jeg liker den ironiske tonen:-)
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode