Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Ja eller nei til Liertoppen?

Det ser ut til at Liernetts lesere har et klart svar på spørsmålet

I skrivende stund har 180 lesere avgitt stemme i vår uhøytidelige avstemming på Liernett:

A/S Vinmonopolet har søkt Lier kommune om å etablere et utsalg på Liertoppen ut fra markedsmessige behov. Formannskapets flertall har tidligere gått inn for Lierbyen. Ja eller nei til polutsalg på Liertoppen?

Ja 76 %
Nei 20 %
Ingen mening 4 %

Kommunestyret skal behandle nettopp dette spørsmålet tirsdag neste uke, og vår avstemming varer helt frem til kommunestyret samles klokken 18.00 denne dagen.

Delta i avstemmingen her!

Det er kun mulig å avgi én stemme per bruker i denne avstemmingen.
Forhåpentligvis retter dette opp skjevheter som fort oppstår når det er mulig å avgi flere stemmer, som for eksempel en ny stemme per dag.

Det store spørsmålet blir om de folkevalgte lokalpolitikerne vil stemme slik som Liernetts lesere.


180 lesere, som denne illustrasjonen viser, har så langt benyttet muligheten til å vise sitt standpunkt i denne saken.

Liertoppen

8 kommentarer

Torsdag 6. mars 2008 12:44: Svein H Trogstad
Vedrørende pol på Liertoppen.
Det er klart at de fleste stemmer for pol på Liertoppen, hvis det polet gir inntrykk av at det ikke er noe annet alternativ. Og også når teksten er så ledende som denne.
Men, hvorfor legge et pol til et kjøpesenter som ligger nær polet i Asker?. Da kunne en jo like ha et Lier-pol, hos Lidl på Lierstranda, nesten i Drammen.
Nei, et vinmonopol må ligge i kommunesentret i Lier, i Lierbyen. Se til Hokksund hvor kommunesentret blomstrer med miljøgate, uteplasser, butikker og nå også pol. Trenden i utlandet går, etter det jeg har lest, også mot store konsentrerte kjøpsesenter. Kommunestyret har vedtatt å gjøre Lierbyen området penere, med ny miljøgate, ny rådhuspark, bedre parkering. Da er det jammen på tide at de også skjønner alvoret og legger ting til rette for de som nå driver næringsvirksomhet eller vil etablere seg i Lierbyen. Det er som sivilarkitekt Petter Grimm skriver i Lierposten, " dette er ikke bare er et spørsmål om ja eller nei til et vinmonopol, men et ja eller nei til Lierbyen som et sterkt og velfungerende kommunesenter."
Det er nesten flaut at flere av våre kommunepolitikkere bøyer nakken, for trusler fra et halvstatlig konsern, om at det ikke blir pol i Lier hvis dere ikke gjør som vi sier og vedtar Liertoppen. Jeg trodde den husmannsånden var borte, Da får vi heller reise på vinmonopolet i Asker eller Drammen.

Svein H Trogstad
Fredag 7. mars 2008 00:28: Svend Asbjørn Sylling
Spørsmålet i denne avstemmingen kan virke noe ledende, som du påpeker, men det er fordi vi spør om nettopp det som skal behandles av kommunestyret:
De skal si ja eller nei til Vinmonopolets søknad om å etablere seg på Liertoppen.
Fredag 7. mars 2008 00:34: Nille
Kun 1 stemme pr. bruker? Hallo!! Det er bare å gjøre som følger for dere som ønsker å stemme flere ganger: Internett åpent - klikk Verktøy - Alternativer for internett. Klikk leserlogg - slett. Midlertidige internettfiler - Klikk: Slett informasjonskapsler. Logg: Slett logg - Lukk og OK. Gå ut av nettleseren og gå inn igjen på www.liernett.no og avstemmingen ligger åpen. Dette kan du gjøre hele tiden - vakkert!! På den måten får du ikke bare gitt èn stemme, men kan stemme hele tiden. PUH Liernett - dere sier at avstemmingen deres er "trygg" - tullebukker!!!
Dette er det veldig mange som kan og vet om - Liernetts avstemminger er like dårlige som alle de andre tullegreiene på nettavisene.
Fredag 7. mars 2008 00:54: Svend Asbjørn Sylling
Takk for tilbakemeldingen!
Vi har aldri sagt at vår avstemming er "trygg", hva nå det måtte innebære. Vi oppgir derimot at det er uoffisielle meningsmålinger som viser meningene blant våre lesere, og at det ikke kan anses som vitenskapelige målinger.

Du trenger forresten ikke gjøre alt det du skriver for å åpne opp for å avgi flere stemmer i slike avstemminger hos nettavisene, det er nok å slette informasjonskapslene.
Alternativt kan du blokkere for bruk av informasjonskapsler, så kan du stemme hele tiden. Hvis du som leser har et så høyt ønske om å avgi flere stemmer, er ikke dette noe vi kan nekte deg.

Dette er så klart en utfordring som alle nettaviser er klar over og som man må leve med. Det eneste alternativet er å kreve at man må registrere seg med et bekreftet personnummer og opprette en brukerkonto, for så å logge seg inn for å kunne avgi en stemme.
Du er sannsynligvis enig i at det ikke er noe godt alternativ for leseren.
Fredag 7. mars 2008 01:02: Nille
Jo, Svend Asbjørn Sylling, jeg synes faktisk at det er god idè. Er det èn stemme pr. bruker så er det èn stemme pr. bruker. Det er helt feil at tekniske genier skal få lov til å få overstemmer på meningsmålinger. Liernett burde være med på trenden som sier at stemming er stemming, kun en pr. person. Det er ikke noe tilbakeslag!
Fredag 7. mars 2008 01:09: Svend Asbjørn Sylling
Jeg ordla meg kanskje litt diffust, for registrering med personnummer er ikke et reelt alternativ.
Bruk av personnummer er begrenset av paragraf 12 i Personopplysningsloven og ikke noe Liernett har ønske eller planer om å endre på.
Fredag 7. mars 2008 22:44: Aud Langsyn
Spørsmålet er vel ikke hvorfor legge et pol til et kjøpesenter som ligger nær Asker, men hvorfor legge et pol til et kjøpesenter? Fordi politikerne kan like det eller ikke, men kjøpesentra er kommet for å bli, og ikke er det noen dum idé heller. I en ikke for fjern fortid måtte liungen reise til Drammen for å handle. Nå kan vi i stedet reise til Liertoppen og handle inn stort sett det aller meste av det vi trenger, og det på ett sted. Om det regner kattunger så kan vi gå tørrskodd og og vi kan parkere gratis og slippe og bekymre oss for overivrige parkeringsvakter. Men nå mener altså noen at vi skal tvinges til å sette oss i våre forurensende biler og kjøre en ekstra tur til Lierbyen dersom vi ønsker ei flaske rødvin til lørdagsbiffen! Og overraskende nok støtter Senterpartiet opp om dette, det partiet som ellers holder desentraliseringsfanen høyest. Og hva med Framskrittspartiet? Jeg trodde at de i hvert fall ville holde seg langt unna en slik lokaliseringsdebatt og overlate valget til de frie markedskrefter.
Nå har politikerne i snart 50 år forsøkt å få vedtatt at Lierbyen skal bli noe annet enn det innbyggerne gjør den til. Slutt å surre med skattekronene våre!
Søndag 9. mars 2008 11:26: Svein H Trogstad
Hei Aud Langsyn.
Går det ikke fortsatt busser til Drammen, Asker og til Lierbyen, hvis du ikke vil forurense.
Har vel ikke noe imot Liertoppen kjøpesenter som kjøpesenter, ei heller at sentret ligger på grensa mot Asker
Det jeg sier er at trenden om store kjøpsenter, i utlandet, har snudd.
Der vil folk handle i nærområdet hvor de kan få service osv. Det vil jo selvsagt ta tid før den trenden kommer til Norge. Og, det er heller ikke snakk om hvor jeg privat kan kjøpe meg ei flaske rødvin, men det jeg mener og tror at et pol i Lierbyen vil gi et løft til et kommunesenter og de som i dag forsøker å få et utkomme av det de driver med. (Jeg driver ikke forretning) Liertoppen kjøpsenter står godt på egne bein, uten det løftet et pol vil gi.
Ønsker deg gjerne et glass rødvin til maten, enten den vil bli kjøpt inn på Liertoppen, Lierbyen, Asker eller Drammen.
Ellers er jeg enig i at mange av våre valgte kommunepolitikkere ikke gjør jobben sin. Lierbyen er vel det område som har vært forsømt, kanskje i femti år, som du sier. Et nei til pol på Liertoppen kjøpsenter nå, kan være et ja til pol og en blomstrende handel i kommunesentret Lierbyen senere. Rett opp ryggen, Ulla.
God søndag
Mvh
Svein H Trogstad

Flere saker fra arkivet

Ja til Vinmonopol på Liertoppen

Kommunestyret, med 26 mot 23 stemmer, vil la Vinmonopolet etablere seg på Liertoppen

"Close race"

Det knappe flertallet i formannskapet som ja til pol Liertoppen, viser at det vil bli en svært spennende avstemming i kommunestyret om halvannen uke

Nye fire år for Ulla?

Hvem bør bli Liers ordfører i neste periode? Stem her!

JA til Pol på Liertoppen. Leve Lierbyen.

Jeg ønsker også et pol i Lierbyen. Problemet er at ingen vil etablere et pol der nå. ”Pol-saken” i Lier er i ferd med å skalere ut av sin proporsjon. Det po (...)

Har noen skiftet mening?

Venstre og Senterpartiet kjemper for vinmonopol i Lierbyen, Krf er mot pol i Lier, men likevel kan det bli flertall for Liertoppen i Kommunestyret når saken kommer opp 17. april.

Arbeiderpartiet større enn Høyre i Lier?

De siste ukene har Liernett spurt sine lesere om hvem som får deres stemme i kommunestyrevalget 2011.

Et splittet Ap i polsaken?

- Det er ønskelig fra politisk hold og stedsutvikle Lierbyen som sentrum i fremtiden, skriver Paul Chr. Justad (Ap) i en kommentar til Liernett i dag, mens hans partikollega Bård Strand (tv på bildet) mener det er best å få polet på plass og sier derfor ja til Liertoppen

Meningsmålinger

Hvilket parti får din stemme? Og hvilken klubb er Liers beste i fotball?

Senterpartiet ønsker vinmonopol i Lierbyen – fortsatt!

Innlegg fra Lier Sp

Kjøpes på Liertoppen neste jul?

- Det er langt fram for et pol i Lierbyen, tror Bård Strand (Ap)

Minipol i Lierbyen?

Styret i Vinmonopolet har bestemt at Lier endelig får et polutsalg, men formannskapsmedlem Nina Johnsen (V) vil forslå at Lier kommune må kreve et minipol i Lierbyen, dersom polet blir plassert på Liertoppen

Stortingsvalget - hvem får din stemme?

Liernett gjør som ved kommunevalget i 2007 og spør sine lesere om hvilket parti som vil få deres stemme.

Debatten om Vinmonopolet

Vinmonopolet AS søker i brev av 11. desember 2007 om at Lier kommune godkjenner etablering av Vinmonopolbutikk på Liertoppen kjøpesenter. Dette begrunnes blant (...)

"Sviktet" av sine egne

Mathias B. Dannevig argumenterte intenst mot pol på Liertoppen og så sliten ut, etter at fem av hans sosialistvenner hadde stemt for Liertoppen

Første stikk til Lierbyen

Et flertall i Formannskapet ønsker vinmonopol i Lierbyen

Kommunestyret blir overkjørt

- Statlige etater tar seg til rette i kommunen, fremholder Matthias S. Dannevig (på bildet), leder av Lier arbeiderparti, som en kommentar til at Vinmonopolet ønsker å etablere seg på Liertoppen

Nei til Liertoppen

Nina Johnsen, gruppeleder i venstre, sier at AS vinmomopoler "tråkker i bedet vårt

Legge ned Tranby bibliotek?

Rådmannen foreslår å legge ned Tranby bibliotek. Hva mener du?

Høstens kommunevalg

Ikke alle har bestemt seg for hvilket parti som skal få deres stemme i høstens valg i Lier.

Vinmonopolet og Lier

Innlegg undertegnet av 10 representanter fra Lier AP

Ikke Vinmonopol på Liertoppen

Lier har ikke behov for et nytt Vinmonopolutsalg! Vi har alle kort vei til Drammen og Asker, der det er utsalg. Dersom vi vil ha et utsalg i Lier må det være (...)

Polsaken overskygger

Kommunestyrets behandling av Vinmonopolets søknad om etablering av utsalg på Liertoppen er naturlig nok i fokus i morgen

Sylling inn på Rådhusplassen

Det kommer en ny versjon av Monopol nå, og det er DU som kan avgjøre hvilke 22 steder som kommer på Monopol-brettet! Avstemmingen avsluttes 1. november, og du (...)

Lier skal ha pol

Viktigere at Lier får pol, enn hvor det ligger.

Tar Rådmannen feil?

Rådmannen kan ikke se at etablering av eventuelt vinmonopol på Liertoppen vil svekke sentrum som handelssenter, mens Lars Kjærulff rister på hodet --

Hva spiser du på julaften?

Er virkelig Lier ei ribbe-bygd?

Ønsker fortsatt Lierbyen

Vi kan legge noen politiske føringer for Vinmonopolet som er en statlig bedrift, sier Knut Eilert Sørnes som er gruppeleder for Fremskrittspartiet

Bibliotek får ny sjanse

Det avtroppende Kultur- oppvekst og undervisningsutvalget vedtok enstemmig å utsette saken om bibliotekstrukturen i Lier til behandlingen av budsjettet for 2008.

Oppfyller partiprogrammet

- Jeg registrerer kritikk for at Høyres gruppe opptrådte samlet under avstemmingen om kultur i Lierbyen, uttaler gruppeleder Søren Falch Zapffe som her imøtegår kritikken.

- En siste utvei

Hva er galt med kommunens kalender? spør kultursjefen. Vi har hele 3 svar.

Polåpning i august?

- Vi vil i løpet av april ha en klarere formening om når butikken på Liertoppen kan åpnes, sier Jens Nordahl, rådgiver i A/S Vinmonopolet til Liernett i dag

Hva skal jeg stemme?

Tidligere gikk det buss direkte fra Vikersund til Oslo, om Sylling og østsida av Lier. Veldig greit for Oslo-pendlerne nord i bygda. Men denne ruta ble nedlagt (...)

Fortsatt blått flertall i Lier

Høyre gjør sitt beste valg noensinne og er fortsatt det største partiet i Lier, Arbeiderpartiet går mest frem, Fremskrittspartiet mest tilbake og Uavhengige Folkevalgte mister sin plass i kommunestyret.

Hvilket parti jeg ikke skal stemme på

Jeg er fortsatt usikker på hva jeg skal stemme men har lest igjennom valgprogrammet til alle partiene. Skole er viktig for meg og viktigst er for meg at Oddeval (...)

Dødsulykke ved Liertoppen

En kvinne omkom etter en påkjørsel ved Liertoppen Kjøpesenter i dag tidlig, da det var ekstremt glatt på veiene i bygda.

Klubben i mitt hjerte!

Norges Idrettsforbund, Norsk Tipping og Dagbladet inviterer igjen til Klubben i mitt hjerte. Hvilken klubb i Lier få flest stemmer i år?

Ikke flertall for Liertoppen?

Ordfører Ulla Nævestad presiserer at det ikke er klart om det er flertall for Vinmonopol på Liertoppen i Formannskapet.

- Det er ikke forskjell på Stortingsvalg og lokalvalg

- Det er jo akkurat de samme menneskene, politikken og meningene som er over alt. Enten det er storting, fylkesting eller kommune- og bystyre så er det helt likt.

Liernett mest lest i Lier

Liernett har jevn stigning i antall besøkende.

Polsaken avgjøres tirsdag

Formanskapet vil ha polet til lierbyen - kommunestyret avgjør.

Snørr og barter, - et vanskelig skille.

Av ordfører Ulla Nævestad

Nektes adgang til kulturarrangementer?

Svar til Anita Drevdal og hennes kommentar til saken om St. Hallvardspillet 2008

Ikke glem de små

Er du klar over det fine mangfoldet vi har i årets valgkamp?

Liernett på papir

Nå er det endelig mulig å bruke Liernett til å tenne opp

Nei til kulturhus i Lierbyen

En langvarig politisk prosess endte som foventet.

Trengte Lier en nettavis?

Nettavisen Liernett avvikles ved utgangen av 2012.

Eksport fra Liernetts kalender

Det er nå mulig å eksportere arrangementer fra Liernetts kalender, slik at dette kan legges inn i andre kalendere

Møkkajobb dagen derpå

Nina E. Johnsen var langt nede etter at Kulturhuset ble begravd tirsdag kveld, men med litt galgenhumor hadde hun litt av hvert å si om sine politiske motstandere etter jobbing i stallen.

Politisk spill og partistrategi

Det mener Kirsti Marie Lager Lyngås, gruppeleder i Senterpartiet, er hovedårsaken til at OPS-finansiering vant fram i kommunestyret.

17. mai på Egge

Lier Janitsjar gjestet Egge og spilte i toget fra Samfunnshuset (tidligere Meren skole) til Sjåstad kirke.

Remme Brothers på Notodden bluesfestival?

Du kan være med å stemme Lierbandet til Notodden

Scoret årets mål

Mads Hansen (bildet) og Kristoffer Helgerud satte virkelig Lier på fotballkartet under Gullballen i Operahuset fredag kveld.

Tidlig høstjakt

Det skrives kun mai og det er omtrent 200 som allerede gjør seg klar til jakta, skriver Tonje Evju i Ukens petit -

Polsaken overdimensjonert?

Mellom 18 og 19 tirsdag kveld venter mange næringsdrivende spent på lokalpolitikernes stemmegivning til A/S Vinmonopolets søknad om etablering på Liertoppen kjøpesenter

Sal og tomt på sakslisten

På tirsdag tar kommunestyret stilling til kjøp av tomt til nytt sykehjem og til ny sal i Lierbyen.

Veilys i Lier

Så er vi atter en gang i gang med diskusjonen om veilys i Lier om sommeren. Og det er en som ikke gir seg, og det er Nina Johnsen.

Ikke stem 12. september

Det gir ingen mening å stemme, for hva vil vel èn enkel stemme kunne gjøre?

Lierbyen salsentrum - nytt luftslott i støpeskjeen?

Sitter på sidelinjen og følger en interessant politisksak om Lierbyen. Det skal bygges ny skole. I den forbindelse har noen smarte mennesker tenkt den geniale tanken som handler om å se synergier, flerbruk og god driftsøkonomi. FANTASTISK.

Artikkelkommentarer på Liernett

Informasjon om endret praksis og krav om innlogging for å kommentere enkelte artikler

Hva stemmer liungene?

Her ser du hvilke partier innbyggerne i Lier kommune har ønsket inn på Stortinget de siste 20 årene

Overkjørt av Vinmonopolet

- Liers politikere har mistet sin mulighet til samfunnsplanlegging og styring, sier Siri Loe Svere, varaordfører og gruppeleder for senterpartiet til Liernett

Vi dummer oss litt ut fra tid til annen

Vi er i ferd med å avslutte saken om ventemottaket. I vår dekning av saken har vi fått til dels sterk kritikk – noe absolutt berettiget.

Politiet grep inn overfor råning på Liertoppen

Det var onsdag kveld flere klager på støy fra parkeringsområdet ved kjøpesenteret.

Lierbyen sentrum er dødt - leve Lierbyen.

Lierbyen har blitt et problembarn. Må Lier ha en by?

Dette avgjør kommunestyret

Liernett styrker lokaldemokratiet ved å forenkle tilgangen til sakene kommunestyret behandler.

Opprustning i skiltjungelen

Selv om Liertoppen fikk dispensasjon, må kjøpesenteret og andre (her nabo Bauhaus) nøye seg med reduserte bokstavstørrelser inntil videre --

Liertoppen feirer fødselsdag

I løpet av 25 år har det vært mange glade kjøp og mange bitre nederlag.

Hvem får Posten?

Det er uklart om det blir Vinmonopol i Lierbyen, på Liertoppen eller om det ikke blir noe Vinmonopol i det hele tatt. Samtidig skal postkontorene i Lierbyen (...)

Liunger og Buskerud-lag i Cupfinaler

Våre lesere har fortsatt sjansen til å vinne premier i vår gjettekonkurranse.

Støtter Bellen

Mathias Dannevig (A), medlem av Planutvalget, presiserer at det ikke er gitt midlertidig skilting med større bokstaver enn det nåværende reglement forutsetter.

- Cruiser i høy sjø

Slik karakteriserer Bård E. Strand (bildet), gruppeleder i Arbeiderpartiet, tirsdagens flertallsvedtak i kommunestyret som vanskeliggjør administrasjonens muligheter til å håndtere driftsunderskuddet uten å ramme brukerne.

Kalenderforvirringen oppklart

Leseren som påpekte at Lier kommune henviste til en utdatert kulturkalender, viste seg å ha rett

Det mest hjemsøkte stedet i Norge?

Bli med på vandring i de nedlagte avdelingene på Lier sykehus. På nettet.

Bestem på søndag!

Vi minner om valglokalene åpner kl 16.00 i dag søndag 9.9 og har åpen til kl 20.00. I morgen 10.9 åpner lokalene kl 09.00 og holder åpent til kl 20.00.

STATOIL I LIERBYEN

Det at Statoil i Lierbyen blir lagt ned fra nyttår er bare trist.

Integrering på utlendingers premisser

Det mener Lier Frp og tjenesteutvalgets nestleder, Lars Haugen, etter vedtaket om en "åpen barnehage" i Lier.

Se, hvor vakkert det er --

Nå er forholdene i marka helt optimale for ski- og naturelskere ---

Og vinnerne er ...

Liers mest populære serveringssted ligger på Lierskogen. Vinneren av Liernetts meningsmåling foreslo Heg Gjestgiveri. Selv bor han i Sylling.

17. mai på Gullaug

Barnetoget fulgte Høvik og Lier skolekorps fra Linnesstranda til Gullaug skole, hvor det fulgte taler, sang og lek.

Klubben i ditt hjerte?

Norges Idrettsforbund og Olympiske Komite, Norsk Tipping, P4 og Dagbladet arrangerer nok en gang en stor avstemming over det ganske land

Kontroll ved Nordal

Lesere tipset om kontroll ved Nordal torsdag kveld

Irriterte renholdere sier nei til konkurranseutsetting

- Noen som har en svak fornemmelse av at det er penger å spare, setter renholdernes arbeidsplasser på spill. Slik kommenteres formannskapets innstilling til kommunestyret om konkurranseutsetting av renhold.

Jan Terjes geografinøtter

Vår petitskribent Jan Terje Nilsen har sansen for faktakunnskap, og utfordrer her Liernetts lesere med 12 geografiske spørsmål

Flere besøkende enn noensinne tidligere

Liernett ønsker å presisere at synkende lesertall ikke er bakgrunnen for den planlagte avviklingen. Rett og slett fordi Liernett ikke har opplevd noen synkende lesertall.

Alvorlig talt

Trofaste lesere vil kanskje huske at jeg for noen uker siden skrev om hvor redd jeg ble en dag for en del år siden, da jeg klatret opp på Hørtekollens forside og rutsjet mot stupet, forteller ukens petitskribent ---

Tilbakeblikk: Kulturhuset

Da Liernett fremla fakta om den mangelfulle og tildels gale informasjonen de folkevalgte hadde fått, sa flertallet i kommunestyret nei til det planlagte kulturhuset.

Kommunestyret, hvor er det?

Lier kommunes nettsider er blant landets svakeste når det gjelder informasjon om lokaldemokratiet. Hvor er kommunestyret? Hva gjør det? Og hvor er ordføreren?

Om Ap s stemmegivning

Bård Strand og Tonje Evju, henholdsvis Arbeiderpartiets gruppeleder og partileder, gjør her greie for forskjellig stemmegivning i saken om kulturhuset i torsdagens formannskapsmøte.

Lytter til idrettslagene?

Blir det en utvidelse av Lierhallen etter at mange tillitsvalgte og idrettsledere har uttrykt skepsis til planene om to gymsaler på Stoppen?

- Ja til kulturhus

Venstres gruppeleder Nina E. Johnsen, lister opp 10 punkter for å stemme ja i kveld.

- Motorcross-sykler i opptoget i år også

Vi lager ikke et miljøarrangement ved å stenge noen grupper ute fra arrangementet, forteller Ellen Ovenstad fra kulturkontoret om Lierdagenes miljøprofil

Uforglemmelig tur

- Den som tror at man må slite seg opp til en eller annen topp for å oppleve en nydelig tur, bør ta seg en tur på Gjende i midten av april før det blir vann på isen, skriver Gunnar Langsrud på Beito

Hva vil vi med Lier?

Dette er spørsmålet kommunestyret må ta stilling til, skriver Marianne Spanli i dette innlegget.

Mangler entusiasme?

Er det det som mangler hos tilhengerne av bygging av et kulturhus?

Video: Vinterens første snøfall

Tirsdag kveld klokken 19.10 kom de første snøfnuggene. Få minutter senere var det hvitt.

Mer kultur for pengene

Gruppeleder i Lier Ap, Bård E. Strand, begrunner her hvorfor han avviser en OPS-løsning for å få bygd et kulturhus.