Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 40c25ac4e98b54876fdcc44378d9f09c

Hva spiser du på julaften?

Er virkelig Lier ei ribbe-bygd?

En spørreundersøkelse blant 1000 nordmenn, utført av Research International i 2003, viser at hele 56 % spiser juleribbe på julaften.

Ribbe er en tradisjonell julemiddag her på Østlandet, men hvor mange spiser pinnekjøtt, torsk, kalkun eller lutefisk blant Liernetts lesere?

Liernett har laget en enkel undersøkelse her:
http://www.liernett.no/avstemming

Og fortell oss gjerne om julemiddagene din i kommentarfeltet i denne artikkelen.

Bildet er fra julen 2005 da Liernetts medarbeider Thorvald sang og danset med den trekkspillende julenissen på SPAR Holsfjorden i Sylling

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Tirsdag 4. desember 2007 21:58: Truls Ribbebygda
Om det ribbes eller ei, likefullt er saken grei, alltid ribbensteik for meg.
Ribba, eller i alle fall flesk, en sikker vinner i liungenes midtvinterblot helt fra Sæhrimmers dager. Men hadde de surkål? Poteter? Sprø svor?
Karvebrennevin? Nei, men i Valhall kokte de flesket og åt flatbrød til, med mjød og øl.
Den lierske ribba er heller ikke det den var før Vidar Lønn Arnesen og Ingrid Espelid satte fokus på grisens hud, SVOREN.
Onsdag 5. desember 2007 17:45: nei
alltid kalkun her:)
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode