Hva spiser du på julaften?
Er virkelig Lier ei ribbe-bygd?
En spørreundersøkelse blant 1000 nordmenn, utført av Research International i 2003, viser at hele 56 % spiser juleribbe på julaften.
Ribbe er en tradisjonell julemiddag her på Østlandet, men hvor mange spiser pinnekjøtt, torsk, kalkun eller lutefisk blant Liernetts lesere?
Liernett har laget en enkel undersøkelse her:
http://www.liernett.no/avstemming
Og fortell oss gjerne om julemiddagene din i kommentarfeltet i denne artikkelen.
Bildet er fra julen 2005 da Liernetts medarbeider Thorvald sang og danset med den trekkspillende julenissen på SPAR Holsfjorden i Sylling
Tirsdag 4. desember 2007 21:58: Truls Ribbebygda
Om det ribbes eller ei, likefullt er saken grei, alltid ribbensteik for meg.
Ribba, eller i alle fall flesk, en sikker vinner i liungenes midtvinterblot helt fra Sæhrimmers dager. Men hadde de surkål? Poteter? Sprø svor?
Karvebrennevin? Nei, men i Valhall kokte de flesket og åt flatbrød til, med mjød og øl.
Den lierske ribba er heller ikke det den var før Vidar Lønn Arnesen og Ingrid Espelid satte fokus på grisens hud, SVOREN.