Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 666497e6cac36c3365a0c45a89e3ee68

Sponsorsjefen i Sylling

Kjøpmannen i Sylling sponser stort og smått i bygda øverst i Lier, noe SPAR-kjeden nå setter fokus på i sin nye reklamefilm.

Odd Arne Vangen i Sylling tok over den lokale SPAR-butikken i Sylling høsten 2005, den samme helgen som han var i medias søkelys etter en omdiskutert offsideavgjørelse i serieavslutningen mellom Start og Fredrikstad i Kristiansand. Ved siden av å være en driftig kjøpmann i Sylling er nemlig Vangen linjedommer i eliteserien.

I den nye reklamefilmen som vises på riksdekkende TV tar Vangen med skuespiller Jeppe Beck Laursen på løpetur nede ved Holsfjorden, hvor han forteller at han sponser løpertalentet Silje Bæra Hørthe, søsknene Ulvund, Sylling menighet, skolekorpset, ansatte under utdanning og det lokale fotballaget. Og med på løpeturen blir de med, en etter en.

Reklamefilmen er del av den mest omfattende markedssatsningen i Spars historie. I første halvår 2010 går totalt 10 reklamefilmer på lufta, med tilhørende prisfilmer, lokalannonser, radiospotter, interninformasjon og taktiske endringer i kundeavis og prisannonser.

- Det er hard kamp i dagligvaremarkedet. Spar har, som alle andre kjeder, fokusert svært mye på pris og tilbud gjennom mange år. Det er på tide å gi merkevaren mer innhold, sier marketingsjef Andreas Gjøsund i Spar.

Spar er verdens største supermarkedkjede med mer enn 14 000 butikker i 33 land fordelt på fem kontinenter. Kjeden ble opprinnelig stiftet i Nederland i 1932 og derfra kommer også navnet Spar som står for Sammenwerken.

Les også:
Løpertalent mottar stipend (02.10.08)
Hjelper fire topputøvere (24.11.09)
Viser samfunnsansvar (03.03.08)


Jeppe Beck Laursen utenfor SPAR-butikken i Sylling i høst.


Kjøpmann Odd Arne Vangen er tydelig fornøyd og følger med under opptakene.

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode