Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 676cea6e3989e9a79b96b87b6ab12163

Hjelper fire topputøvere

Odd Arne Vangen, elitedommer i fotball, til daglig kjøpmann i Sylling delte i kveld ut nye stipendier

Han støtter både topp- og breddeidretten i lokalmiljøet.

Silje Bæra Hørthe (tv), oppvokst i Sylling, ble norsk juniormester i terrengløp i år, senere tok hun bronse i nordisk juniormesterskap i FInland. Sist helg ble Finn Olav Ulvund dobbelt norsk juniormester i kickboxing og tilhører den skandinaviske bokseeliten i sin årsklasse. Hanne Ulvund kom til finalen i kickboxing og er også i norgeseliten i boksing. Kristin Ulvund er også i norgeseliten innen de samme grenene.

- Jeg når selvfølgelig flere med å støtte lagidrettene med drakter, sier Odd Arne. – Men jeg synes det er like viktig å støtte enkeltutøvere som disse tre som konkurrerer på topplan. – Det gjelder å sette seg store mål, sier han og forteller at han selv satte seg gradvis høyere mål. Vangen nådde sitt mål ved å bli internasjonal dommer. Han fikk også, i likhet med venn og kollega Kristoffer Helgerud fra Lier IL,  den store ære å dømme en cupfinale. Odd Arne var assistentdommer under cupfinalen i 2002.

Silje Bæra Hørthe ble tildelt et stipend på 5 000 kroner, mens søsknene Ulvund fikk 7 000 kroner på deling. – Dere får dele summen så godt dere kan, sa han, mens pappa og boksetrener i Drammen Bokseklubb, Finn Ulvund, smilte lurt. Siden familien Ulvund flyttet til Sylling for noen år siden, har de tre søsknene vært med å dominere ungdomsmesterskapene, både i kickboxing og boksing.

Prisutdeling under "Jordbæreventyret"?
Denne gang ble stipendiene delt ut på Odd Arnes arbeidsplass, men han antyder at den formelle rammen rundt utdelingen bør være bedre neste gang. – Jeg kunne tenke meg at de ble delt ut under Syllings store sommerarrangement, "Jordbæreventyret",  i juli.

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode