Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 5d2391d6861a846dde8194465e2610ad

Lettbeint håndballspiller

- Løpinga er en bihobby, sa Silje Bæra Hørthe som løp inn til ny rekord på sekskilometeren under Kanada rundt tirsdag kveld

Silje fikk notert 21.38 i løypa fra Sylling stadion og opp til rundkjøringa ved Kyllerud og tilbake. Den forrige rekorden var på 22.12, satt  av Mette Justad i 2001. Rekordløpet var hennes første løp på 6-kilometeren. - Tidligere har jeg bare vært med på Barneløpet, sier hun.

18-åringen har vært aktiv håndballspiller i Sylling IF siden hun var 10 år gammel. Nå spiller hun både på 18-årslaget og seniorlaget.

Hun er elev ved idrettslinja på St Hallvard Videregående skole. I skoleområdet der er det nokså dårlige forhold for løping, innrømmer hun. Noen dager blir det trening et par ganger om dagen. Da blir det enten håndball eller en løpetur langs hestestien på Syllingjordet.

Etter et vellykket løp som endte med rekord tirsdag, øker lysten til å prøve seg i terrengløp. - Jeg er inne på nettsida til "Kondis" for å sjekke om det kan være noen løp som passer meg, sier Silje med et lurt smil.Her løper Silje over mål på ny rekord (Foto: Thorvald Lerberg)
Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode