Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 6f00355dd4ba692df969e0c5aa02b0e9

Olympisk deltakelse i 2016?

Ambisjonsnivået er høyt for søskenparet Kristin og Finn Olav Ulvund i Sylling --

- Det jobbes med at kvinneboksing kan komme med på det olympiske programmet i 2012 eller 2016, sier Finn Ulvund, far til Kristin og Finn Olav som begge bokset finale i helga i junior-NM. Tidligere EM-vinner Henriette Birkeland Kittel skal samle de beste ungdomsbokserne til samling på Toppidrettsenteret i Oslo om kort tid. Kanskje blir Norge en foregangsnasjon innen kvinneboksing også, slik tilfelle har vært innen typiske norske idretter som skihopping og langrenn, men også innen maraton (Waitz og Kristiansen).

Både Kristin og Finn Olav legger ned 14-17 timer trening i uka. Begge er som kjent i Norgestoppen både i boksing og i kickboxing. De representerer Drammen Bokseklubb, der den tidligere toppbokseren Kay Tverberg, med fem seniormesterskap, er hovedtrener.

Pappa Finn Ulvund skryter av Sylling skole som legger til rette for trening i midttimer på skolen. – Jeg trener løping som 3- minutters intervall i ”Syllingbakken” og løper også opp mot rundkjøringa i Kyllerud, forteller Kristin.

- Kristin bokset teknisk meget bra mot sin fire åre eldre motstander i finalen i helga, sier pappa Finn. Kristin gikk offensivt til verks og var full av selvtillit. Hun er den yngste kvinnelig NM-vinner i boksing noensinne.

Finn Olav tapte som kjent hårfint sin finale på søndag.

Lillesøster Hanne (12) er også meget aktiv i både kickboxing og boksing. Hun fikk dispensasjon for å bokse i gutteklassen under fjorårets ungdomsmesterskap og tok sølv – Det hadde nesten ikke gått om ikke alle hadde vært med, for så mye tid vi bruker på å følge dem opp, sier pappa Finn.

Les mer om de tre søsknene her

Sesongen er ennå ikke ferdig. Førstkommende helg skal de to eldste delta i et internasjonalt stevne i Porsgrunn. Senere i vinter er det Norges-cup. Liernett vil følge spent med videre.

Forrige artikkel:Klubbskifte for SørumNeste artikkel:Forventer mye spilletid
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode