Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 666b25cbde08282940b89145e1804a08

Lierdagene: To uker igjen!

Den populære nedtellingskalenderen på LIERDAGENE.NO viser at det nå bare er to uker igjen til Lierdagene 2011. De siste brikkene faller på plass.

Gjennom ukentlige oppdateringer har Liernett og www.lierdagene.no de tre siste månedene formidlet informasjon om Lierdagene. Nå gjenstår to uker til åpningen.
Bildet over er fra Lierdagene 1987. Det er mange mennesker på bildet, men langt fra så mange som på mange av de etterfølgende Lierdagene. Boder er det også blitt mange flere av med årene. Rekordåret var visstnok 2009.

Et skateboard eller rullebrett er et smalt brett, ofte av laminert kanadisk eik, med fire hjul, som kan brukes som en hobby, jobb, transportmiddel eller en aktivitet. (Kilde: Wikipedia)

Skateboardpark ved Hegg skole

I år begynner Lierdagene med et eget ungdomsarrangement allerede fredag kveld. Først på programmet er åpning av skatepark på Hegg skole. Ildsjeler i Drammen Skateboardklubb og Absolutt Café har vært initiativtakere og byggere, og de vil sørge for en spenstig åpning av det nye skateparkanlegget.

Deretter begynner programmet på hovedscenen i parken. Les mer på: www.lierdagene.no. Der er den største samlingen av bilder og artikler om Lierdagene i år og  tidligere år.

Marius Egge har satt Lier på kartet  og på etiketten.

Ekte Lier

Antallet boder er nå ca. 130. Det er et imponerende antall, og forhåpningen er at de i sum avspeiler bredden i liersamfunnet. Som kjent skal miljøsiden tillegges stor vekt når Lierdagens beste bod skal utpekes. Vi anbefaler at også tilknytningen til Lier vektlegges.

At omreisende spekepølse- og ballongselgere ikke er typisk for Lier, er alle klar over. At flasker med "Liereple" er god reklame for bygda, skjønner også folk flest.  Men se litt nærmere etter hva som ellers er ekte Lier! Finn noe som ville fått deg til å stoppe opp og si ”Hei! Dette må være fra Lier”!

Sykle til Lierdagene?

Et av kravene for ”Miljøfyrtårnsertifisering” er at det settes opp tilstrekkelig med sykkelstativer. – Det er fint at folk anbefales å ta buss til Lierdagene, men jeg regner med at det også kommer en anmodning om å sykle dit, sier en utstiller til Liernett. – Sykling er miljøvennlig og sykler tar vesentlig mindre plass enn parkerte biler.

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode