Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: e1562f79a32bfd77ea6d5e0c769027c7

Beste og fineste bod

Lier Historielag og Lier Bygdetun

Både form og innhold blir vurdert. Formen på boden syntes jeg å kjenne igjen fra mange deltakelser på Lierdagene. Det må ha vært innholdet som har gjort susen. Først og fremst betjeningen. Du får alltid god sevice i bofellesskapet til Historielaget og Bygdetunet.  Det er til enhver tid flere der som nærmest trekker spørsmål ut av deg , og når den ene blir svar skyldig,  finnes det alltid en annen som kan litt mer.

Spørsmålene i konkurransene er så vanskelige at om du svarer aldeles feil, kan du være sikker på å havne i selskap med mange sambygdinger som i utgangspunktet ble regnet som svært kloke.

En gang blir boden tat t ned for godt. Kanskje bør den da gjenreises på Bygdetunet som et minne over ilsdsjeler som i et par mannsaldre har nedlagt et ufattelig arbeid med å feste den gamle bygdekulturen i samtida. Og ettersom arbeidet skred frem, oppsto det nok blant sliterne en bevissthet om at god markedsføring kan være nøkkelen til suksess.

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Tirsdag 12. juni 2007 13:44: Knut A. Andersen
Riktig valgt vinner! Berit Furøy og hennes medhjelpere sto på og holdt ut i varmen. Dermed fikk de gjort nye og gamle liunger enda bedre kjent med både historielaget og bygdetunet.
Hyggelig at kommunen visste å verdsette innsatsen, og fint at Liernett sørger for at meldingen om tildelingen når ut til alle deler av bygda vår.
Tirsdag 12. juni 2007 23:54: Anita Drevdal
Gratulerer til Lier Historielag og Lier Bygdetun. Det var fortjent, dere gjør en flott jobb!!
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode