Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 77d337905cd99bb491e6d8cb184d47f9

Lierdagene 2013

Merk av i kalenderen hvis du skal se på, og begynn planleggingen hvis du skal være aktiv, for nå er det bare et halvt år igjen!

Bildet over: Det ble folksomt da Hellbillies inntok scenen ved rådhuset under Lierdagene 2011.

Den første "Lierdagen" fant sted i Sylling for nesten seksti år siden. Etter 1987 har Lierdagene vært arrangert i Lierbyen hvert annet år. Neste Lierdagsarrangement blir i juni, og arrangørene lover et omfattende program med flere nyheter.

Lierdagene 1987: Full fart i Lierbyen

Blant det nye er at musikkfestivalen «Nede på stasjonen», som har vært arrangert flere ganger tidligere som egen festival, blir en del av Lierdagene med konserter på stasjonstorget både fredag og lørdag kveld. Det jobbes med å få satt sammen spennende program på flere scener.

Lierdagene 2011: Full stopp på Ringeriksveien. Den store publikumstilstrømningen under Lierdagene 2011 førte tidvis til kaos i trafikken. Politiet mente det var greit.

Det har vært kritisert at Lierdagene har manglet en tydeliglLierprofil. Det skal bli annerledes i 2013. - Det planlegges et eget grønt- og mattorg med salg av gode lierprodukter og eksotisk mat, sier arrangørene og legger til at det finnes mange kultur- og fritidstilbud i Lier og at alle vil få mulighet til å prøve seg på varierte og morsomme aktiviteter under Lierdagene.

Lierdagene 2013: Arrangørene lover eget grønt- og mattorg med både lierprodukter og eksotisk mat. Bildet er fra Lierdagene 2011.

Lierbyen vil som vanlig være stedet for arrangementet, som finner sted fredag 7. til søndag 9. juni.

Les mer om tidligere Lierdager på www.lierdagene.no

Forrige artikkel:Kopp kaffe og noka attåtNeste artikkel:Julestemning på Hørtekollen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode