Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 7b071573d527ec927e66f974072b5bf4

Forvist til asfaltjungelen

Grisunger, lam og kalver er et fast innslag under Lierdagene, til stor glede for de små barna

Både Lier sau og geit, Lier skogeierlag og Lier bondelag er oppgitt over at de i år blir plassert på en asfaltert parkeringsplass på baksiden av Rådhuset, etter at de i alle år har fått ha dyrene sine på gresset mellom Vestsidevegen og Hegsbrovegen.

Årsaken skal være at Lierdagskomiteen mener det ikke lenger er plass til husdyrene på dette området etter at amfiscenen kom på plass i fjor. Det er med andre ord ikke nok grøntareal igjen i Lierbyen lenger.

Ironisk nok står det flere biler til utstilling på gress under årets Lierdager. Biler hører jo som kjent hjemme på asfalterte parkeringsplasser, mens husdyrene nok heller skulle hatt et noe mykere underlag å boltre seg på enn dagens parkeringsplass.

Liernett snakket med en skuffet 2-åring som hadde gledet seg til å klappe dyrene i dag, men som skuffet måtte reise hjem uten å ha funnet frem til de bortgjemte "kosedyrene".
Se for øvrig Liernetts guide til alle bodene under årets Lierdager


Blankpolerte biler gjør beslag på en del grøntareal under Lierdagene.


Ikke mye "grønne Lier" i denne avkroken.

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Søndag 7. juni 2009 14:47: Lierdama
Dårlig plassering av dyrene. Trodde lenge at det ikke var noen dyr i år. Oppdaget dem ved en tilfeldighet, der de var forvist nå. Håper de kommer tilbake på sin "rette" plass neste gang.

Grøntareal og dyr hører sammen.
Dessuten må det da være en super idè å kombinere barnas gleder: dyr og lekestativ.
Mandag 8. juni 2009 21:34: Nidhoggr
Utrolig lite gjennomtenkt og meget provoserende. Hvor ble det av det sunne bondevettett? I utgangspunktet burde Lierdagene i alle fall inneholdt en viss del av landbruket godt tilgjengelig, ikke stuet bort på asfalten. Det var jo tydelig plass på grøntarealet hvis bare bilene hadde stått der de hører hjemme.

Her burde de ansvarlige for denne "misforståelsen" virkelig tenke godt igjennom hvorvidt de i det hele tatt hadde noe intelligent å bidra med.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode