Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Nedslående natt

Bilføreren stakk av etter krasj ved Sjåstad, og i Drammen slo en liung ned en drammenser.

Kl 23:33
En bil kjørt av veien i Sjåstad. Vitner opplyser at fører stakk av. Politiet søker etter vedkommende da han kan være skadet.

En av Liernetts lesere meldte: Stor utrykning av politibiler, brannbiler og ambulanse på Vestsidevegen i kveld litt før midnatt. En bil har grisekjørt og krasjet i murveggen like ovafor gamle Merenbutikken. Sjåføren har stukket av, og alle biler måtte snu og kjøre en omvei for å komme fram. Politiet vet antageligvis hvem sjåføren er.

Kl 01:45
Fører av bilen som kjørte ut på Sjåstad er funnet. Mannen er i midten av 30 årene. Han er ikke psykisk frisk og overlates helsevesenet.

KL 02:29
En liung i starten av 20 årene fra Lier pågrepet etter han slo ned en drammenser i slutten av 30 årene i Drammen sentrum.

Kl 02:33
En mann i slutten av 20 årene blir anmeldt for ikke å ha etterkommet politiets pålegg i Drammen sentrum. Sitter i arrest for beruselse.

Kl 02:38
En utenlandsk mann i 20 årene pågrepet i Drammen sentrum. Vedkommende er asylsøker og han har tre forskjellige identiteter.

Kl 05:48
En ansamling unge menn sloss utenfor et gatekjøkken i Drammen. Politiet fikk roet ned gemyttene, ingen ble skadet

Kl 05:50
En rekke unge menn fra Drammen og utenbys fra var involvert i en slosskamp utenfor et av Drammens utesteder rett etter stengetid.  Ingen ble alvorlig skadet, men to ble kjørt til legevakt for sjekk. Tre ble tatt inn av politiet for sjekk.

Forrige artikkel:BMW uten panser etterlysesNeste artikkel:Slutt på sommerslukkingen?
Flere artikler

© 2021 Sylling Hardcode