Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: faf778055bfc4b6c59e5d8ad720ad3fd

Politiets nærvær begrenset fylla

Ungdomsfylla florerte mange steder i distriktet i natt, men på Engersand medvirket politiet til roligere avvikling enn vanlig.

Natten til 1. mai er tradisjonelt en hel del unge menneskers første møte med alkohol i tilnærmet fri flyt, og resultatet blir ofte annerledes enn de trodde. For å forebygge stilte politiet opp på Engersand i går kveld.  Rett nok måtte en beruset 20-åring fra Røyken rundt midnatt sendes fra Engersand til legevakten og videre til drukkenskapsarresten, men det var unntaket, og utpå natten ble det fastslått at "ca. 100 ungdommer var tilstede, kun noen få åpenbart berusede. Politiets tilstedeværelse forebygget godt." 

I andre deler av politidistriktet gikk det ikke like bra, men det skal selvsagt ikke politiet ha skylda for. Her er noen hendelser:

23.25: En overstadig beruset 15 års gml. jente fra Ski, plukket opp i sentrum av Mjøndalen - kjøres Politihuset. En far henter.

23.49: Åpenbart beruset 16 åring kjøres hjem til Konnerud, tatt hånd om på Hagatjern i N.Eiker.

01.50: Ved Hagatjern i Nedre Eiker var ca. 250 ungdom tilstede. Et titalls foresatte hentet sine berusede mindreårige. Noen få kjørt hjem av politiet, den yngste 14 år. Flere små tilløp til slossing, og "festen ble avsluttet av politiet" kl. 0150!

03.05: 16 år gammel jente fra Øvre Eiker mistenkt for kjøring i alkoholpåvirket tilstand på moped i Vestfossen.

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode