Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 2694a3f95b07b167c2b2771fba47bff6

Fylla har skylda

Lange skjenketider og fuktig førjulsfeiring medvirker til at det må påregnes ekstra ventetid ved behov for politi på lørdagsnettene fremover. OPPDATERT KL 12:45 MED FORELEGGENE SOM BLE GITT.

Politiet melder om en travel natt med mange meldinger om ordensforstyrrelse og tilløp til slåsskamper. Deler av natten var det meste av distriktets totale politiressurser engasjert i Drammen sentrum.

Det går ikke frem av politiloggen om noen av de involverte var fra Lier, men det ville vel ikke overraske om en eller flere av kommunens 23.000 innbyggere gjorde seg bemerket i Drammen sentrum i løpet av natten.  Uansett medfører den omfattende lørdagsfylla at de lokale politiressursene blir sterkt redusert. Det er selvsagt uheldig.

Her er en oversikt over hendelser politiet måtte ta seg av mellom kl. 23.20 og 04.30 i natt:

23.20 Drammen: Slåsskamp
Mottatt melding om slåssing utenfor et utested i Engene. Da politiet kom til stedet få minutter etter, var det flere personer som stakk fra stedet.  To menn ble innbrakt. En 30 år gammel mann fra Oslo vil bli anmeldt for ruteknusing, mens en 26 åring fra Oslo ble innbrakt for ordensforstyrrelse .
Politiet har mistanke at noen av de involverte var såkalte ”casuals” som holder med Vålerengen

FORELEGG: 30-åringen fra Oslo har vedtatt et forelegg på kr. 10.000,-

23.40 Drammen: Besittelse av slåsshanske
En 21 år gammel mann fra Lørenskog ble pågrepet utenfor Engene i besittelse av en slåsshanske. Sitter i arrest og vil bli bøtlagt på søndag.

FORELEGG: Ilagt et forelegg på kr. 8.000,- Vedtatt.

00.05 Drammen: Beruset person
En 22 åring fra Nedre Eiker ble innbrakt og satt i fyllearrest etter å ha kranglet med kjæresten sin på Bragernes torg

00.05 Drammen: Ikke etterkommet politiets pålegg
En 22 år gammel mann fra Krokstadelva ble innbrakt fra Bragernes torg og satt i drukkenskapsarrest, ikke etterkommet politiets pålegg

00.20 Drammen: Slått til
To personer ble innbrakt fra Grønland v/Union etter at de skal ha slått til en 21 år gammel mann. To 21 år gamle menn, fra henholdsvis Sande og Svelvik blir anmeldt for forholdet

00.38 Drammen: Slått til
23 år gammel mann fra Drammen innsatt i fyllearrest etter å ha slått til en annen person på Bragernes Torg.  Det vites ikke om forholdet blir anmeldt.

01.16 Drammen: Utslått tann
To personer ble innbrakt fra Bragernes torg etter å ha slått til en 20 år gammel gutt.  Vedkommende hadde fått slått løs en tann og vil anmelde forholdet senere.

FORELEGG: Den ene mannen er bøtelagt for ordensforstyrrelse. Forelegg kr. 7.000,- vedtatt.

01.18 Drammen: Beruset mann
Kranglete, beruset 37 år gammel mann fra Drammen ble satt i fyllearrest etter å ha vært kranglete og til sjenanse på Bragernes Torg

02.46 Drammen: Ikke etterkommet pålegg
20 åring fra Drammen innbrakt fra Bragernes torg, nektet å etterkomme politiets pålegg. Blir anmeldt og bøtelagt for forholdet.

FORELEGG: kr. 6.000,- Vedtatt.

03.00 Røyken: Promillekjøring
En 44 år gammel mann fra Sætre er mistenkt for promillekjøring etter å ha blitt kontrollert av en politipatrulje i Sætre.

03.30 Øvre Eiker: Promillekjøring
26 år gammel mann, bosatt i Nedre Eiker, ble stoppet og anmeldt for promillekjøring på Loesmoen.  Ble tatt med til blodprøve og førerkortet beslaglagt.

03.50 Drammen:  Slått til
Politiet rykket ut til et gatekjøkken i Nedre Storgate etter melding om slåssing  hadde blitt slått og sparket av en gjerningsmann som hadde forlatt stedet.  De to vil anmelde hendelsen senere.

04.30 Kongsberg: Ikke etterkommet politiets pålegg
20 åring fra Kongsberg vil bli anmeldt for å ha nektet å etterkomme pålegg, var beruset og hadde vært involvert i en slåsskamp på stedet.

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode