Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 20b435e929b401cd3b678c4d8f8c1ee9

Trafikkulykke ved Kjellstad

Politiet fikk kl. 16.38 melding om at flere biler skal være innblandet i en trafikkulykke på E-18 ved Kjellstad. OPPDATERING: Liermann i 20-årene skal ha forårsaket ulykken.

Hendelsesforløpet og skadeomfanget er foreløpig uvisst. Seks kjøretøyer er implisert og en person er lettere skadet.

Høyre kjørefelt er åpent, men det langsom trafikkavvikling, og det er fortsatt kødannelser i retning sørover.

OPPDATERING: En Liermann i begynnelsen av 20 årene lå først i rekken, venstre kjørefelt.  Har sannsynlig ikke vært aktpågivende og varsom nok, og havnet langt ut til venstre og deretter fått sleng på bilen før han havnet delvis inn i ”autovernet” som skiller syd og nordgående retning. De fem andre kjøretøyene klarte ikke å unngå sammenstøt.

Mistenkte blir fremstilt legevakt for sjekk, sannsynlig lettere skadet. 
Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Onsdag 11. januar 2012 12:47: Bilførern
Skal være forsiktig med å uttale meg her uten å ha alt av info, MEN:
Liungen i front er uforsiktig/uoppmerksom som igjen forårsaker sleng på sin egen bil. Fair, mannen forårsaker sin egen ulykke. Hva da med de 5 bilene bak? Er dette et resultat av det man ser HVER dag på motorveien mellom Drammen-Oslo:
Inkompetente bilførere (gjerne mannfolk i 40-50årene med svart audi/BMW/Mercedes), eller kvinne i sin egen verden, som overhodet ikke holder god avstand til bilen foran?

Ofte er situasjonen at en bil i venstrefelt kjører litt saktere enn det bilen bak foretrekker. Istedenfor å da gi forbikjøringen 1 minutt mer tid er gjerne regelen at vedkommende som kommer bakfra gjerne kjører ekstremt nært bilen foran (ja det er livsfarlig!). Gjerne virker det som føreren av bilen bakfra har på både blålys og sirener som vi andre bilførere ikke ser...

Hadde vært interessant å høre hva andre tenker om dette, som i utgpunktet er ekstremt farlig.
Kjør pent medliunger!
Onsdag 11. januar 2012 19:35: Runar
Nå er det vel nesten hovedregelen på denne strekningen at det ligger bøtter og spann med sinker i venstrefelt kontinuerlig mellom Drammen og Asker. Der ligger de og koser seg mens de leker "fartsvakt" ved å ligge 10 km/t under fartsgrensen, og de legger seg ikke til høyre uansett om høyrefetet er tomt eller ikke.
Onsdag 11. januar 2012 19:59: Ola
Enig med Runar, her er det vanvittig mange "sinker" som ikke vet at spidometeret deres viser minst 10km/t for for fort. Folk ligger jo i alt helt ned fra 60 til 100 på denne strekningen.
Jeg skjønner bare ikke at det går ann å ha så dårlig fartsfølelse at de ikke greier og ligge javnt og trutt i fartsgrensen? Selv legger jeg meg i 100 som er fartsgrensen, kanskje noen ganger 90 i høyre felt og likevell så kjører jeg forbi en drøss av de andre bilistene. Fartgrensene er generelt for lave uansett så ikke F.. om jeg vil kjøre under fartsgrensen hvis ikke forholdene tilsier at det ikke går og det er kanskje 2-3 dager i året ved snefall og dårlig brøyting.
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode