Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: de8214e02a54a5c4ccc255e8cbbe6885

Så smalt det igjen

I går ettermiddag kom det klager på råkjøring på Baneveien, og rett etter klokken fire i natt kolliderte to biler front mot front på Røineveien.

For høy fart på smale veier kan være en fellesnevner, men ellers er det ingen direkte sammenheng mellom de to hendelsene. De bør likevel inspirere enkelte av Liers mange bilførere til å trå mer varsomt på gasspedalen.

For fort i Baneveien
Ved femtiden i går fikk politiet klager på hastighetsoverskridelser i Baneveien i Lier. Årsaken er at Vestsideveien er delvis stengt i forbindelse med omfattende veiarbeider. Ikke alle som benytter Baneveien til omkjøring, bryr seg om at det av gode grunner er hastighetsgrense på 30 km/t.

Front mot front i Røineveien
I morgentimene i dag, nærmere bestemt kl. 04.18, kolliderte to biler front mot front på Røineveien i Øverskogen. To personer ble kjørt til legevakt for sjekk. Det ble noe materielle skader på bilene.

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Tirsdag 26. juni 2012 09:28: Birgit
Ble så skremt i går av en bil i kjempehøy fart som kom mot meg på sletta før Egge. Forferdelig fort kjørte den. Den var militærgrønn/brun med orange felger og detaljer. Veldig lett å kjenne igjen. Burde nok ha ringt politi. Håper han blir tatt.
Onsdag 27. juni 2012 06:51: sonja kortnes
dette har vi klaget på i så mange år den råkjøringen som er på baneveien,til politiet og komunnen men til ingen nytte,så dem burde snart prøve å gjøre noe med det,å samme gjelder vestside veien.
Onsdag 27. juni 2012 14:34: Oppgitt
Glem fartskontrollen. Politiet har nærmest fellesferie og ingen blir tatt på Baneveien i sommer.
Onsdag 27. juni 2012 20:03: sonja kortnes
håper dem som ønsker det ,at dem blir over raska,at dem står der en dag:) dette kunne komunnen ha gjort noe med for mange år siden ,med først å fremst med farts dumpere i 30 sonene på banevein . hat flere farskontoller både på baneveien og vestside veien,men vi som bor her kan jo bare stå med v kamra vi:)å filme kjøringen.det er lov da :)å lever det til politiet,:)så det er jo bare å kjøre fort,skal nok få filma dem
Onsdag 27. juni 2012 20:23: sonja kortnes
veit ikke hva vi nordmenn tror at vi er,men har du snakket til di polakken som er her fast om sommern .det men fart med bil ,traktor ,en gang så har dem skjønte, men vi nordmenn ,mange av dem dem er så jævla dum dem tror ikke/ skjønner at det gjelder alle samme av oss.
Torsdag 28. juni 2012 00:38: Roar
Ja. Rop på kontroller dere som bor langs Baneveien. Skal vedde på at dere selv er de første som blir tatt om det settes opp en radarkontroll...
Fredag 29. juni 2012 18:42: Carina
Jeg bor på baneveien som omkjøringen er på nå, og tør ikke slippe barna ut lenger! Busser, tungtransport og enormt mye trafikk går der nå, og så og si ALLE kjører for fort der! Helt skremmende! Jeg tror jeg skal bygge min egen fartsdump!!
Lørdag 30. juni 2012 12:19: Tor
Er nok de som bor der selv som først vil bli tatt i en eventuell kontroll etter tidligere erfaringer før denne midlertidige omkjøringen. Men kanskje omkjøringen ikke burde ha hvert skiltet ned der, men \"tvunget\" de som ikke bor rett i nærområdet til å kjøre hele veien om Sylling. Uansett så bør vi tåle at de endelig nå fikser opp Justad bakken slik at det kanskje blir bedre om vinteren.
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode