Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 46b5194d6e95f39ad4534e143a1f89f6

Syndere slapp billig i dag

I dag troppet politiet opp på Heggtoppen, der mange velger å overse forbudet mot gjennomkjøring.

For en tid siden ble det, etter klager fra beboere langs veien, innført forbud mot gjennomkjøring på Heggtoppen, noe som medførte at blant annet folk som kommer nedover Kirkeveien, må ta omveien om rundkjøringen på Ringeriksveien for å komme til for eksempel Rimi eller bensinstasjonen på Heggtoppen.

Selv om skiltene kanskje kunne vært plassert mer synlig, er det ingen grunn til å overse dem. Likevel har mange fortsatt gitt blaffen i forbudet.

I formiddag holdt politiet kontroll på stedet, og 25 biler ble kontrollert. For anledningen slapp de skyldige billig fra overtredelsene, for det ble bare gitt muntlige pålegg.

Ved tilsvarende overtredelser i Drammen er opptil flere visstnok blitt avkrevet over 4000 kroner. Kanskje noe å tenke over i god tid før neste kontroll på Heggtoppen.

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Tirsdag 1. november 2011 09:40: Rigmor1
Jeg mener at GJENNOMKJØRING betyr at man kjører inn fra ene enden av veien og ut den andre enden. Skal vi, via Kirkevegen, inn til Rimi, så er det IKKE gjennomkjøring. Uansett, jeg respekterer og forstår beboernes bekymring. Veiene er smal og uoversiktlig, det gjør det heller ikke noe bedre at en del av beborerne parkerer ute på denne smale veien...
Tirsdag 1. november 2011 15:33: Toyota
Rigmor1 har rett. Hvis GJENNOMKJØRING ikke er nærmere forklart, betyr det at forbudet gjelder til neste vei, og den er ETTER Rimi og bensinstasjonen. Altså er det greit å kjøre til butikkene.

I MOTSATT RETNING står skiltet derimot et stykke inn i veien slik at gjennomkjøring til Kirkeveien MÅ oppfattes som forbudt.

Her trengs det oppklaring.
Tirsdag 1. november 2011 17:00: Ford
Sett opp ett underskilt " Kjøring til Rimi tillatt"... Klipp vekk deler av busken som ligger halvveis uti veien, sett opp ett parkering forbudt skilt.. Så er det ikke noe å lure på lengre.. Enkelte tror faktisk at det ikke er lov å kjøre til Rimi, men jeg kjører jeg... Tror adressa er heggtoppen 1 eller 2, ergo ikke gjennomkjøring.....
Onsdag 2. november 2011 08:49: Fotgjenger
Rimi Heggtoppen har adresse Heggtoppen 1, man bryter ingen lover ved å kjøre fra kirkeveien til Rimi!! Parkering forbudt, burde vært på plass på den smale uoversiktlige veien.
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode