Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: a0c28b727fc91a27e49089b8d10784ae

Totalskadd,

Det brenner fortsatt i et bygg i Sylling sentrum --

Brannen i det såkalte Bolstadhuset ble oppdaget i 6.15 tiden av en nabo på den andre siden av veien. Hun ringte Brannvesenet , løp over og forsøkte å vekke eventuelle beboere. Men ingen svarte. Det er nå bekreftet at ingen av av beboere er brent inne. Samtlige var på vei eller på jobb da den startet.

Bolstadhuset et  toetasjeshus med loftsetasje. Da Liernett var til stede i 8.30 tiden brant det fortsatt godt i loftsetasjen. Det er et vanskelig slokkingsarbeide, på grunn av de mange "krinker og kroker", sa en av de lokale brannfolka --- og som sa til Liernett at de regener med å jobbe der resten av dagen ---

Bolstadhuset er en svært kjent bygning i Øvre Lier, midt i Sylling sentrum. For inntil 15 - 20 år siden var det både tekstil- og tobakksbutikk I bygningen, drevet av søskenparet Ada og Hermann Bolstad. Før den tid var det kafèvirksomhet.

Bygget ble solgt til litauere for noen år siden. Det har til tider vært mange beboere som har holdt til der. Over 10 som har jobbet i Norge,  ifølge naboer. På grunn av det store antall beboere og hvordan det har vært i bruk, har naboene vært urolige for hva som kunne skje ved en brann. - Dette har vi ventet på, sa en syllingbeboerne.

Mer om saken senere

Forrige artikkel:Buss for tog i to ukerNeste artikkel:Søndag er Bygdetundag
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode