Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 0117bddb0c7276b1b78843714c2158d1

Farlig parkering

Det bør ikke bli en vane å parkere der (se bildet).

Syklister til og fra Sylling sentrum tvinges ut i veibanen. Veien er smal og uoversiktlig i svingen. Spesielt syklende barn og ungdommer i fullfart  til fotballtrening eller badestranda kan skape trafikkfarlige situasjoner. Bilførere fra Sylling sentrum kan bli stilt overfor svært vanskelige situasjoner i forhold til møtende trafikk.
Vi anbefaler yrkessjåføren å finne en annen parkeringsplass når han skal spise eller hvile -- 
Kanskje Veivesenet bør vurdere parkering eller stopp forbudt her 
Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Torsdag 29. juni 2006 15:44: navn
dårlig bildet! det sier jo ingen ting!
Fredag 30. juni 2006 13:33: ;)
han er jo en grei kar han som kjører den lastebilen da.. å gå i avisa med det er jo ganske drøyt...
Fredag 30. juni 2006 17:27: Syklisten
Grei kar? Det hjelper lite for syklistene som møter en bil front til front!
Den parkeringa er helt sinnssvak! Den svingen er skummel nok uten en gedigen lastebil på fortauet.
Egentlig burde politiet sett på saken.
Mandag 3. juli 2006 09:17: ??
Ja, her er det lite anonymitet. Registreringsnummer og alt er jo godt synlig.
Mandag 3. juli 2006 13:47: Turbo-Lars
Det får man finne seg i når det er et transportfirma det er snakk om. Ja, det er Gulliksen AS, hvis noen skulle lure.
Onsdag 5. juli 2006 11:48: naboen
slik jeg ser det har han parkert på veiskuldra, er det fortau her i det hele tatt? ikke noe farlig med det. Hva med dere sykkelister som får gang og sykkelsti men MÅ bruke veien? dere lager mere farlige situasjoner, kanskje vi som kjører skal bruke gang og sykkelstien?
Onsdag 5. juli 2006 17:53: Syklisten
Det er ingen veiskulder, men en gang- og sykkelvei. Eneste veien forbi lastebilen på bildet må være å gå ut i selve veibanen, som er uoversiktlig nok fra før.
Er ikke et sekund i tvil om at den parkeringen er ulovlig!
Onsdag 5. juli 2006 17:57: Syklisten
Til "naboen": Jeg tror ikke det er så mange syklister eller fotgjengere som bruker hele veibanen der du skal kjøre, og at du derfor blir nødt til å bruke gang- og sykkelstien.
Men jeg tar poenget ditt, som er at småbarn må sykle i veien på dette stedet og risikere liv og lemmer, så lastebilen skal få et sted å parkere.
Heretter skal jeg parkere sykkelen min midt i veien så ingen biler kommer forbi.
Onsdag 5. juli 2006 19:19: Marianne Berg Korneliussen
Farlig parkering, dette kan jo bli en føljetong... Kjenner ikke til denne svingen så godt, men håper liernett vil skrive om farlig parkering i Heggveien til tross for stopp.forbudt skilt.... Gjerne i forbindelse med skolestart i midten av august.

På forhånd takk ;-)
Onsdag 5. juli 2006 21:19: naboen
Fint med en liten diskusjon, selvfølgelig er det ikke bra å parkere på fortau,gang eller sykkelsti, men her er det ikke bare de som kjører lastebil som skal henges ut, tror de fleste kan kjenne seg igjen her. Husk at når dere sykkler er dere som kjørende å regne, husk trafikkregler, slik som å gå over fotgjenger felt ikke sykkle, PS husk hjelm
Torsdag 6. juli 2006 00:31: Torger Almaas
Flere trafikkfeller eller ulovlige parkeringer ( både i og utenom busslommer) er på lager, og vil bli beskrevet og illustrert, så følg med! Kommentèr gjerne!
Torsdag 6. juli 2006 09:11: Syklisten
Jeg sykler alltid med hjelm, og overholder alle regler. Forstår derfor ikke hvorfor noen kan forsvare en slik parkering.
Torsdag 6. juli 2006 11:57: naboen
Tar ingen i forsvar enten det er sykkelister eller biler, fint å høre at du følger reglene, ta et eks, for noen dager siden kjørte jeg fra Lyngåskrysset mot Lierbyen, der bruker ikke sykkelistene gang og sykkelstien, hvorfor? er det fordi de bruker samme klær som de som sykkler Frankrike rundt og er flere i følge? Nå blir vel dette en ny diskusjon PS har ikke noe i mot sykkelister,men jeg kjøre stor bil.
Torsdag 6. juli 2006 12:25: Syklisten
Jeg er enig med deg i at syklister burde holde seg på sykkelstien. Men i dette tilfellet her er det småbarn som ikke har noen muligheten til å bruke sykkelstien forbi et VELDIG kritisk punkt.
Men de som sykler i veien til tross for at det finnes sykkelstier har bare seg selv å takke hvis det skulle skje noe.
Torsdag 6. juli 2006 22:48: ;)
Uansett, uten å spekulere for mye i det kan det også være en større grunn til at vedkommende har parkert akkurat der, motorstopp m flere. Hvem vet, ring og spør...man må ikke alltid gå til avisa syntes nå jeg..
Onsdag 4. juli 2007 15:42: øLIK
Den parkeringa der er ikke noe spes. farlig. Det som er mye mer farlig og skaper alvorlige sitasjoner nesten hver dag er de folka som bor lenger ned i Syllinghaugen i 50 sona der. Her er det veldig veldig smalt og det er såvidt plass til at 2 biler passerer. Disse folka tror de EIER riksvegen og parkerer ute i vegbanen. Da er det ikke plass til to biler. Kjerringer legger seg statigvekk ut selv om de har vikeplikt. Plutselig en dag BAAAAANG. Splatt. Splosj ! Til de idiotene nede i Syllinghaugen som parkerer som noen fehoder: hold dere unna veien !
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode