Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: ab12f00238a9027dabfa0285233c4f85

Et løft for miljøet

Fotballgruppa i Sylling IF har fått muligheten til å samle inn gamle mobiltelefoner.

- På den måten er vi med på å gjøre noe for miljøet i bygda vi bor i, skriver Narve holmen leder i fotballgruppa,  en epost til Liernett.

 I uke 13 kan du være med på et løft for miljøet! Fotballgruppa i Sylling IF vil i samarbeid med Telenor og Norges idrettsforbund samle inn brukte mobiltelefoner i Norges største innsamlingsaksjon.

Hensikten er at brukte mobiler kan bli resirkulert eller skape nye muligheter for andre. 7 av 10 nordmenn har brukte mobiltelefoner i roteskuffen, og det er viktig at din gamle mobil blir resirkulert på en sikker og miljøvennlig måte.

- Ved å gi din brukte mobil til Sylling IF så bidrar du til verdifulle dugnadsinntekter for Fotballgruppa i Sylling IF, heter det i meldingen fra Sylling IF. I tillegg sørger man for at brukte mobiler kan skape nye muligheter

Mer informasjon om Telenors returordning

Videre minner man om at man må husk å ta ut SIM-kort fra mobilene før de leveres. Dersom det finnes gjenværende informasjon på mobilen, så vil Telenor gjennom sin sertifiserte returpartner slette all gjenværende informasjon og destruere minnekort på mobilen.

Medlemmer av fotballgruppa i Sylling IF kommer med en tydelig merket og spesialdesignet pose for innsamling av mobiler, slik at man kan være trygg på at mobil ene blir håndtert på en forsvarlig måte.

- Vær med på et løft for miljøet, og støtt ditt lokale idrettslag ved å finne frem dine brukte mobiler til den nasjonale dugnaden som kommer til deg i uke 13, er oppfordringen!

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Torsdag 15. mars 2012 17:38: Terje Hornsbo
Hvordan i all verden klarer man å få det til at det er miljøfiendtlig å ha gamle mobiler liggende i skuffen? Det er vel snarere slik at jo lenger man venter jo bedre blir gjenvinningsløsningene.
Torsdag 15. mars 2012 19:05: Tronstad
Hehe, Terje. Alle vet vel hvor utbrukte mobiler havner hvis det ikke er noen returordning. Tror ikke noen lagrer gamle telefoner i påvente av den perfekte gjenvinningsløsningen. Så vi får vel tro at Sylling IFs innsamling har en miljøgevinst.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode