Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: b75f24b5a0d6adcf51ffde3700007b99

Mer penger til aktiviteter

- Kulturdepartementet har kommet med en fersk ordning for momskompensasjon for idrettslagene, sier Roar Bogerud, liung og leder av Buskerud Idrettskrets.

- Den kan bli gull verdt for idrettslagene, sier han.

- Jeg har en VIKTIG BESKJED TIL ALLE IDRETTSLAG OG IDRETTSRÅDET I LIER FØR DERE TAR SOMMERFERIE, skriver Bogerud i en epost til Liernett. Her er hans melding:

- Undertegnede er levende opptatt av at flest mulig for ikke å si alle frivillige organisasjoner i Lier skal få tilbake noen av utgiftene fra 2009. Det blir da mer penger til årets eller neste års aktivitet.

Når det gjelder de rundt 400 idrettslagene i Buskerud anslår vi at idrettslagene til sammen kan få refundert ca 14 millioner kr i år. Det vil si omtrent kr 35.000 i gjennomsnitt. Men det haster, søknadsfristen for denne ordningen er allerede 15.juli.

Alle idrettslag skal ha mottatt brev med brukernavn og passord og det er en enkel registrering hvor man kun trenger å sende en mail til Norges Idrettsforbund som administrerer ordningen for idretten.

På denne mailen må det stå det offisielle tallet for klubbens driftsutgifter for 2009. Hvis dette ikke gjøres innen 15.06 så har ikke klubben krav på refusjon for 2009.

Dersom et idrettslag har utgifter på en million, kan man regne med å få tilbake kr 70.000, altså ca 7 %.

Forrige artikkel:Seksualisert oppvekstNeste artikkel:Round kick ga diskvalifisering
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode