Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 72a1809b27315057f9d825e257f896de

Mer å juble over?

Roar Bogerud fra Sylling skal denne gangen holde styr på et femtitalls pågående håndballjournalister

- Marit (Breivik, red anm) ringte meg på fredag om jeg kunne overta oppmannsjobben og være presseanvarlig. Fugerende oppmannen må reise hjem i dag på grunn av sykdom i familien. På vei nedover i dag ble det et ufrivvillig opphold i Wien. Han rakk ikke flyet videre, på grunn av en forsinkelse som skyldes utløsning av en brannalarm.

Egentlig skulle Bogerud, som er styremedlem og anleggsansvarlig i Håndballforbundet,  vært nedover for å se på kampene i neste uke. I stedet måtte Håndballforbundet kjøpe han fri fra jobben som undervisningsinspektør ved Sylling skole for at han kunne reise nedover på kortest mulig varsel. Det ble hektisk, innrømmer han. Det var å gå i gang med å sjekke ut alt om Makedonia og transportmuligheter og så videre. Bogerud blir i Makedonia til og med torsdag i neste uke.

- Er du lei deg for å gå glipp av eventuelle nye triumfer?

- Nei for all del, dette er en utfordrende og fin jobb, sier han, i det han blirt avbrutt av telefoner fra både Dagbladet og et reisebyrå. I dagene framover regner han opp til 12 timers arbeidsdager.  Alle henvendelser om intervju av spillere og ledere må gjennom Bogerud i samarbeid med hovedleder Guri Aarøen.

Adventsgaver og kampforberedelser

- Kjøp med adventsgaver, var ordren Bogerud fikk før avreise. Som en del av avkoblingen før kampene har håndballjentene pleid å arrangere adventstund. - Og det er viktig, forteller han.

Ellers er det svært viktig at oppmannen sørger for at transporten til arenaen går etter planen. Det er viktig å sjekke ut om det kan oppstå trafikkøer slik at forsinkelser kan unngås. Spillerne skal være på plass fem kvarter før kampen. Da er forberedelsene programmert med besiktigelse av arenaen, avslapping, oppvarming med mer.

Roar Bogerud var hovedleder for herrelandslaget både i Bodø og i Belgia nylig. Han har vært hovedleder for forskjellige landslag både på junior- og kvinne- og herresiden. Han var også hovedleder da Marit Breiviks jenter ble verdensmestre i Sverige.

Skulle du ikke være informert: Norge møter Spania i kveld. Kampen kan sees på TV 2 med sending fra kl 18.55.

Forrige artikkel:Lier Fotballklubb i 2010?Neste artikkel:Godt nyttår
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode