Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: ec89a5c3d3e1c962b1d52828b808d8ab

- Viktig å beholde samarbeidet

- Det uttaler Knut Grothaug (th på bildet), leder i IF Liungens foballgruppe til Liernett etter at klubben ikke får lov å samarbeide med Lier IL om et felles junior lag neste år --

Innledningsvis skriver Grothaug i en epost til Liernett i dag at Liungen har mottatt epost fra Liers fotballeder Leif Helge Røed denne uka angåernde flere spillere fra Liungen. - Grunnet et fremtidig samarbeidslag har Liungen valgt å holde en lav profil overfor Lier IL`s spillere, skriver Grothaug 

Grothaug gjør her greie for Liungens standpunkt:

- Vi beklager at klubben ikke får lov å samarbeide om et felles juniorlag grunnet regelverket. Nå er det derimot viktig at både Lier og Liungen opprettholder et godt samarbeid, og at spillerne fra begge klubber neste sesong spiller i sin klubb. Vi må forsøke å få flest mulig juniorspillere til å ta steget opp i de respektive a-stallene. Slik fotballen er i dag er det for stor distanse mellom junior og a-lagspillere. Liungen tror vi vil være godt tjent med å skape et godt miljø ved å la disse spillerne trene sammen. Vi ønsker i IF Liungen å få tettest mulig samarbeid. Derfor er vår juniortrener og seniortrener satt i 2 spann da de kjenner spillere fra begge grupper godt.

Det ville være ulogisk om den ene klubben skal overta alle spillerne fra den andre klubben. Da vil et samarbeidslag i 2010 ha et vanskelig utgangspunkt. Det vil bli veldig skjev balanse i dette samarbeidet hvis den ene klubben har overtatt for mange spillere i allerede i 2009.

Naboklubbene Spa/Bra, Lier og Liungen avholdt møte ang. en overbygningsklubb den 13. oktober. Slik situasjonen er nå, virker Lier og Liungen positive til et slikt samarbeid, mens Spa/Bra mener dette er for tidlig for dem. De har for få yngre lag.

Det Lier IL og IF Liungen derimot ser er utfordringene med å få dedikerte folk på plass i et nytt styre for en overbygningsklubb, som må stå på egne ben økonomisk og dermed ha tilgang til sponsorinntekter. Vi leter etter disse menneskene som ikke vokser på trær. Interessenter for å få Lier fotballen til å blomstre under en paraply for Junior og A-lag ønskes velkommen av klubbene. Sponsorer må man ha i en slik type samarbeid.

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode