Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 7e949cff9f78b33845e3069b92d49d31

Matches forsiktig

Liungens veteran Stian Pettersen (bak) presenterer her, f.v., Espen Høgseth, Martin Gundersen og Jesper Johansen.

- Espen Høgset er en meget god spiller, uttaler spillende trener Kristian Bye Andersen. Kristian har en fortid som spiller på et et helt annet nivå, blant annet, i Odd Grenland. Høgseth er tiltenkt en rolle på midtbanen i morgen mot DFK 3 på kunstgresset på Stoppen.

Trener Kristian Bye Andersen ønsker ikke å prøve keeper Martin Gundersen og offensiv spiller  Jesper Johansen på A-laget ennå, selv om disse to har vært både på kretslags- og regionssamlinger.  – Vi må matche dem forsiktig, sier Kristian. Begge to trener jevnlig med de beste jevnaldrende i Strømsgodset.  Alt tyder på at både Martin og Jesper spiller høstsesongen for Godset. 

- Vi er veldig godt fornøyd med samarbeidet med Godset når det gjelder disse spillerne. Hvis Godset mener de er klare til å dra, og spillerne ønsker det selv, så skal vi støtte dem i de valgene. Hvis de ønsker å bli lengre i Liungen skal vi prøve å tilrettelegge for at de får mulighet til å utvikle seg videre. Uansett vil det være i et tett samarbeid med toppklubbene i distriktet.

- Målsetningen i år er å utvikle de gode unge spillerne vi har i dette laget. Vi ønsker å forbedre pasningskvaliteten og pasningsvalgene våre. Samtidig som vi får et godt miljø rundt junior- og a-laget. På vårt beste tror jeg vi kan slå de fleste lagene i divisjonen. På vårt dårligste kan vi tape mot alle.

Liungen tapte 3-6 for Skrim i serieåpningen.

Liungens lag stiller med følgende spillere fra start i morgen:
Espen Joramo – Alexander Kaarbø, Anders Øvermo, Einar Olsen, Stian Pettersen– Krister Kasta, Joachim Joramo, Espen Høgset, Vetle Vist Hansen – Kristian Bye-Andersen, Tony Ugstad
 

Forrige artikkel:Halve vettet borteNeste artikkel:Fortsatt glatte veier
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode