Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 1f225ebb7232ab7dfcdc6979617da4ae

De små blå på Lierdagene

Thormod Gjerdingen fikk møte en blid og opplagt Ronny Deila og lierspiller og Godset-tilhenger Einar Boman Rinde i går.

Liernett overhørte at unge Thormod var Vålerengasupporter, men da foreslo Deila følgende:
- Da er vel Godset ditt lag nummer to, da?
Thormod nikket på hodet. Så fikk Deila og Thormod med foreldre en god prat.

Einar Boman Rinde trives i blå trøye. Han spiller nemlig på Liers G-94 lag, når han ikke støtter Godset. - De er ikke akkurat konkurrerende klubber på A-lagsplan, sier Einar og smiler.

Lørdag var det markedsføring av ”Små Blå”, en egen supporterklubb for barn og ungdom i aldersgruppen 0 til 14 år. Strømsgodset ønsker å tilby de små blå rimelige og fine plasser på Marienlyst. Mange var innom og de yngste syntes med all tydelighet at det var stas å få slå av en aldri så liten prat med Ronny. Samarbeidspartner er en kjent bilforhandler i Lier og Drammen.

Ronny har for øvrig gjort liung av seg, som mange har merkets seg. Han er trener for et av jentelagene i Sparta/Bragerøen. Dessuten spiller han nå 4. divisjonsfotball for Spa/Bra. Førstkommende mandag spiller han fra start igjen. Så da er det bare å ta en tur til Stoppen for å se den tidligere toppspilleren med fortid i Odd, Viking og Strømsgodset.

Som trener for Godset er han skuffet over Lier kommune, da klubben ønsket å legge treninga et par-tre treninger på Lier stadion for å få trening på naturgress før kampen på Viking stadion. Begrunnelsen for det negative svaret fra kommunen var at ”anlegget var for breddeidrett”. Men laget ble ønsket velkommen til Sylling stadion. – Der fikk vi så hyggelig mottakelse. Det tror jeg var veldig fint for både spillere og støtteapparat, og for elever og lærere ved Sylling skole, sier han.

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode