Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 31ebafbd941afc9a078290fb775c48cb

Stor nivåforskjell

Nyopprykkede Lier fikk noe å tenke før seriestarten etter å ha blitt ydmyket av Ronny Deila (på bildet) og Spa/Bra onsdag kveld --

Lier stadion, treningskamp:
Spa/Bra – Lier 7-2 (4-2 ved pause)

Scoringer for Spa/Bra: Alexander Valo 4, Ramin Gazi Azis, Martin Gilhuus og Audun Vestmoen

- Flere unggutter debuterte for oss, blant annet Kasim Al, født desember 1995. Kasim er for øvrig uttatt på Regionslaget for gutter 94-96 som en av 21 spillere fra Agder, Telemark og Buskerud. Han er et lovende talent, sier trener Aage Golmen til Liernett.

- Vi hadde også en keeperdebutant; Mads Haugerud på 16 år og en måned, som også klarte seg godt.

- Våre spillere gjorde som de har fått beskjed om og det vi har trent på i vinter. Vi har et innarbeidet spillesystem der alle spillerne har klare roller og vet hva de skal gjøre. Vi har fokusert på pasninger og skaffe spillere relasjoner, understreker Golmen

- Vi hadde høyt tempo I alle ledd, og vi fikk mye rom som gjorde at vi skapte mye sjanser. Forskjellen mellom lagene var vel større enn I fjor vinter, da vi vant 5-0.

Lier presset oss litt til å begynne med mye løp I bakrom. Når vi fikk plassert oss riktig I forhold til dette, så hadde vi et såpass mye høyere tempo I laget vårt enn det de hadde, sa en fornøyd trener.

Må rette opp.

- Det var alt for mye strekk i laget. sier Liers trener Tommy Nordstø. - Riktignok prøvde vi noen nye spillere. Det er ingen unnskylding, men kanskje en forklaring. Vi torde ikke presse høyt nok opp. Spa/bras raske spisser fikk mye rom å løpe i når vi ikke klarte å falle av i tide.

Nordstø har stor tro på at Lier skal revansjere seg i seriekampene mellom de to lagene. Gutta som har spilt futsal denne vinteren er vel ikke helt klare for fotball ennå, antyder treneren. Nordstø håper at tildligere elitespiller Thomas Røed kan bidra med ro og spilleforståelse senere i sesongen. Foreløpig er ikke den tidligere SIF-, Odd- og Åssiden-spilleren godt nok trent for to ganger 45 minutter.

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode