Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: f7f43f9efc6ef503ffbdd624f392e963

Hvem er best i kveld?

Spa/Bra kjemper i toppen av 4. divisjon, men trener Aage Golmen venter seg en vanskelig kamp mot Lier på Tranby i kveld.

- Selv om reiseveien er kort, er lokaloppgjør alltid uforutsigbare og lagene gir ofte litt ekstra i slike kamper, skriver Spa/Bras kaptein Martin Wøien Gilhuus på hjemmesiden. Spa/Bra stiller uten Ronny Deila som er på ferie.  Han spilte heller ikke forrige kamp.
Spa/bra kommer med en sterk tropp. Sebastian Håkonsan spiller midtstopper på Deilas vante plass. For Spa/Bra er tre poeng viktig i kampen om opprykk til 3. divisjon. – Vi forventer et offensivt trykk mot deres forsvar, sier trener Aage Golmen. Han mener Lier er bedre offensivt enn defensivt. – Normalt sett bør vi slå Lier, fordi vi har et bedre lag, sier Golmen. - Men Lier er et godt hjemmelag og banen er ikke av de beste, så alt kan skje.

Lier ILs trener, Morten Påsche, forteller at laget må spille uten både Jens Tvede, Kim Roger Kristiansen og Jens Ingebretsen. Det er uklart hvem som starter kampen. Morten Påsche, som selv var spillende trener i opprykksesongen i fjor, er på benken i kveld. Han håper ikke at han må spille, fordi han har for lite grunntrening. Han synes poengstraffen på tre poeng, fordi klubben hadde brukt en juniorspiller ureglementert, er unødig hard. Treneren betviler at en mer kjent klubb hadde fått tilsvarende straff. Nå håper han i hvert fall at den ikke vil bli avgjørende for om laget skal beholde plassen i 4. divisjon.

Det gjenstår tre kamper, inklusiv denne serierunden, før laget går til ferie. - Spa/Bra vil da ha spilt sju bortekamper og fem hjemme på Stoppen, oppsummerer Golmen.    - Selv om laget har tatt mange bortepoeng er det ingen tvil om at hjemmebane betyr mye, sier han.  - Etter en lang busstur, som for eksempel til Gol, er du ikke særlig opplagt til å spille.  Tabelleder Hallingdal Fotballklubb som har hatt flere hjemme- enn bortekamper skal nok får merke det utover høsten, mener Golmen.

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode