Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 8d5d503dd92f6f5290007c297783d496

Håpløse baneforhold

Ballen var mest i lufta, da Lier vant knepent 2-1 under svært kritikkverdige spilleforhold på Tranby i kveld

5. div. avd 1

Tranby idrettspark, bane 3


Lier-Holeværingen 2-1 (1-1 ved pause)

Liers scoringer: Thomas Køllersen, Ole Lium.

- Det går for lenge mellom kampene, sa trener Morten Påsche etter kampen. Det var den gode uavgjortkampen mot Modum 2 for snart 14 dager siden han hadde i tankene. - Det er viktig å spille kamp like etter en så bra opplevlese, understreket treneren. Han innrømmer at kampen mot gutta fra Ringerike var en bedrøvelig forestilling, men at spillet bedret seg i 2. omgang. Han var veldig fornøyd med tre poeng. Lier avanserte opp til  4. pass med sine 10 poeng. Liungen, Hallingdal og Vestfossen 2 har alle full pott 12 poeng etter fire kamper.

Håpløs bane
-
Jeg skjønner ikke at kommunen ikke gjør noe mer med banene her oppe, sier Arild Juvik, en av trenerne til Liers A-lag.- Det må jo gå an å gjødsle mer om høsten, sier han og rister på hodet. Banen nærmest Joseph Kellers vei er enda verre og er for tiden stengt.

Spa/Bra tapte
Fredag fikk Sparta/Bragerøens lag i 5. div avdeling 2 sitt første poengtap med 2-3 mot Konnerud 2 på Stoppen. Spa/Bra har likevel god kontakt med teten. Konnerud 2 har 12 poeng, mens  Åssiden 2 har 10, mens Spa/Bra på tredjeplass har 9 poeng.
Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Tirsdag 20. mai 2008 08:12: fotballfar
Med de elendige forholdene på gressbanene på Tranby, blir det helt uforståelig at Lier IL jobber for en liten kunstgressbane på asfalten foran klubbhuset, i stedet for å bruke penger, tid og krefter på å få på plass en stor kunstgressbane.
Tirsdag 20. mai 2008 11:52: Arild Juvik
En liten korreks til artikkelen. Det er nok ikke bare gjødsel som behøves på banene på Tranby! I en årrekke nå har Lier IL prøvd å få Lier Kommune til å prøve å ivareta banene på Tranby. Det er IKKE nok å ha kun en mann der oppe som skal prøve å holde tre ( fire med grusbanen) vedlike. Det virker på meg som om Lier Kommune overhodet ikke har interesse av å gi utøverne noe godt grunnlag til å kunne utøve sin idrett. Etter at Lier Stadion nå har fått kunstgress bør det være frigjort kapasitet i Lier Drift til å kunne konsentrere seg om Tranby Idrettspark og vedlikeholdet av disse banene.


Kommunen må ikke legge all brukerne og heller konsentrere seg om at det arbeidet som legges ned i, ikke bare Lier IL men hos alle klubbene i Lier. Idrettslagenes bidrag holder tross alt ungdommen vekk fra å havne på skråplanet og er en sentral sosial og kulturell faktor. Understreker at dette er er min personlige mening.

Viser til innlegget vedr. den lille kunstgressbanen på Tranby og skal i denne saken ta Kommunen i forsvar. Dette prosjektet er det Lier Kommune som har tatt utspillet til og i samarbeid med Lier IL .
Selvsagt er det også ønskelig med en stor kunstgressbane på Tranby, det ønsker vi alle og i hvertfall takke ja til utspillet fra Kommunen vedr. den lille banen.Det er jo en begynnelse, selv om det ikke vil dekke det totale behovet.Det er jo med på skape noe positivt i nærmiljøet. Vi skal da ikke være alldeles urimelige. Lier IL jobber for å få en stor bane også men her er nødt til å ha med Lier Kommune på prosjektet, og ja, jeg mener i så måte at Kommunen i større grad kan vise både smidighet og velvilje for at dette kommer i gang.
Tirsdag 20. mai 2008 19:00: fotballfar
Av og til er det klokt å takke nei til en gave, dette er et slikt tilfelle. Den lille kunstgressbanen bruker opp pengene kommunen og Lier IL har til kunstgress på Tranby for mange år framover. Legg til dugnadsmobilisering, sponsorsatsing og låneopptak, sammen med økte spillemidler, og en full kunstgressbane kan stå klar på Tranby før høstregnet kommer.
Søndag 8. juni 2008 00:03: Muff
Jeg synes du ser søt ut på bildet jeg terje :) *kozemozeoverdoze* THIHI
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode