Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Oppløftende tross klart tap

- En god start på andre omgang var det mest positive for Syllings damelag i håndball i helga, forteller trener Arild Haug til Liernett

3. divisjon kvinner avdeling 4:

Sylling - Glassverket 2      25-42

- Etter en jevn start på kampen, stakk Glassverket fra midtveis i 1. omgang og etter 22 minutter ledet de 18-10. Laget fra Sylling tok ”time out” og viste seg fra en annen side resten av omgangen. Stillingen til pause var 20-16 til Glassverket.

Starten på 2. omgang var meget oppløftende for Sylling. Etter fire minutter var laget kun etter med ett mål. Kampen var jevn og spennende en periode, men midtveis i omgangen takket Glassverket for følge og vinner kampen med så klare sifre som 42-25. De siste 17 minuttene vant Glassverket 17-3.

Hvis Sylling-jentene greier å ta med seg det positive spillet fra den første trefiredelen av kampen, vil nok årets første seier snart komme. En del fine kombinasjoner begynner å sitte i spillet til jentene, og forsvarspillet er også til tider bra.

Førstkommende torsdag, 14.02, spiller jentene sin neste kamp. Kampen spilles kl 1930 i Syllinghallen. Motstander er Strøm. Kanskje kan vi håpe på årets første seier der? spør treneren.

Sylling målskårere: Silje Bundli 8, Christine Hove 6, Linda Kalve 4, Rikke Rasmussen 3, Inga Oskal Eidsvåg 2, Marianne Stockinger 1, Charlotte Iversen

Flere håndballresultater:

4. div menn avd R 1: Lier - ROS/Sætre/Graabein 42-22

Lier leder avdelingen med 18 poeng på 11 kamper. Sylling ligger på 6.plass med 14 poeng med 13 spilte kamper.

3 kommentarer

Mandag 11. februar 2008 14:40: Marianne
Hvor ble det av det bilde som ble tatt av laget?
Tirsdag 12. februar 2008 09:49: Turid Laila
bilde av laget er jo helt uvesentlig når vi jo fikk et så flott portrett av Arildboy :-) er du på facebook Arild ??
Tirsdag 12. februar 2008 12:28: Torger Almaas, redaktør
For ordens skyld: Liernett har IKKE tatt bildet av LAGET, men prøver å finne en anledning til å gjøre det før sesongen er slutt --

Flere saker fra arkivet

Sylling IF J13 jublet i Ekneshallen

Sylling IF J13 vant over Solberg 21-14.

Årsbeste av Syllings damer

Trener Arild Haug (th) var svært fornøyd med lagets førsteomgang mot Skrim i søndagens 3. divisjonskamp, men det glapp dessverre i andre ---

Sylling – Liungen 4-7 (1-1)

Gutter 13-14 år. Sylling skulle i denne kampen vise at de var best i Lier, sikre andreplassen og rykke opp, slik gikk det ikke.

Lokaloppgjør i september

Kristine B. Eriksen (bildet) startet høstsesongen med to scoringer mot Kongsberg og seier med Liungen. Nå brygger det opp til et skikkelig lokaloppgjør mot Lier IL s lag, som også vant sin første kamp i høstsesongen ---

Håndballfest med opprykk

- Herrelagets opprykk gjør at Sylling IF som eneste klubb i Buskerud kan skilte med både dame- og herrelag i 3. divisjon, konstaterer håndballbas Arild Haug.

To seire og ett tap

Det er fasiten for Lier IL s g 16 etter helgas kamper i Postenserien

Syllings A-lag i medgang

En smilende trener Øyvind Nilsen håper på fine lokaloppgjør mot et fremgangsrikt Lier og opprykkslaget Spabra 2.

Tæl og humør

- Jeg har vært på to treninger og får spille, sa den kvikke fotballjenta Tine Eide etter at Liungens J-17 laget vant 4-1 over Glassverket

Ketil Ustad scoret to mål da Liers A-lag vant stort på onsdag, Liungens unge juniorlag vant sin kamp, mens Spa/Bra ønsker å revansjere det klare tapet de fikk på mandag ---

Gledelig seier

Nicolay Granum var en av flere som spilte stort utover i kampen for St Hallvard i går.

Første håndballkamp i år

Sylling IF J 13 år håndball lag måtte trekke laget sitt før sesongen fordi de var for få, i Lier håndballgames fikk de sin førse kamp for året.

HOLMESTRAND-LIUNGEN 2 0-5

Liungen 2 fortsetter å imponere i 2. divisjon. Det er mange lag som satser tungt på opprykk, men Liungens jenter har så langt feid all motstand av banen.

Fin stemning på serieåpning for jenter-16

Smil og god stemning på både på og utenfor banen. Sylling/Liungen vant 5-0 over Sjåstad i J-klassen i en fairspillende kamp. Alder og erfaring avgjorde nok mye. Bortsett far d0e første 5-10 minuttene og i små perioder hadde Sylling/Liungen god kontroll. Noen av scoringene kom etter fint spill.

Til topps på tabellen

Liungen vant endelig en klar seier på bortebane ---

Blåtrøyene duellerer --

Liers trener Knut Bergem var fornøyd med innsatsen til Liers G 14 etter onsdagens kamp på Gulskogen

Viste Fair Play

Morten Mundal, klubbutvikler i Buskerud Fotballkrets, er imponert over holdningene til Syllings kvinnelag, her representert ved kaptein Marit Bekken Nilsen.

Liungen - Skarphedin 5-2

Liungens andrelag vant torsdag ettermiddag 5x2 over Skarphedin på Lier Stadion. Liungen har nå åtte strake seire og topper tabellen i andre divisjon avdeling 2.

Første borteseier

Lars Hermansen bidro med hele sju scoringer i går for St Hallvard.

Tett oppgjør

Lokaloppgjøret i dag mellom Lier og Sylling ble avgjort mot slutten av kampen. Og Spabra gikk på et nytt tap i går.

Smiler bredere og bredere

Det kan trygt Tommy Hyving og A-lagspillerne i Lier IL gjøre ettersom de nå nærmer seg opprykk --

Eik/Tønsberg - Team Liungen 1-0

Snipp snapp snute så var seiersrekka ute.

Reistad jentene spilte godt

Reistad J15 var gode mot Hønefoss.

Interkretsspill til høsten?

Liers Anders Fossen Nilsen scoret et meget viktige mål på Hønefoss denne uka --

Nytt tap for håndballgutta

Selv om kaptein Simen Solberg reduserte til 22-24 halvveis i 2. omgang, holdt det ikke kampen ut for St Hallvard på lørdag.

Nede for telling

Det var en dårlig fredagskveld for lierfotballen.

Vant sin første pokal

Sylling IF s Jenter 12 reiste hjem med gode minner fra Starum Cup på Toten --

Imponerte i Norway Cup

Andreplass i pulja etter innledende runde resulterte i avansement til A-sluttspillet for Marius Tronslien (halvt skjult), Benjamin Brandshaug Kaya, Mathias Helgesen og Syllings gutter 13 under Norway Cup.

Nye fotballseire

Verken Samarbeidslaget, juniorlaget til Lier/Liungen og Liers unge kvinnelag kan nå tabelltoppen i høst, men vant igjen torsdag kveld

Et prikkfritt arrangement

Liernetts håndballekspert Torbjørn Hauge (på bildet) oppsummerer Sør-Norge Cupen i Syllinghallen

Reistad vant i nervepirrende lokalderby.

Reistad var store favoritter før kampen mot Sylling. Ingen av de vel 50 på tribunen i Syllinghallen hadde vel egentlig troen på seier før kampen, og det startet som forventet. Reistad gikk ut i hundre, og demonstrerte kontringsstyrke og presisjon. Syllingjentene ble regelrett utspilt og lå fort under med både 4 og 5 mål.

Liungen vant mot Sylling

Håndball herrer, 4. divisjon

Spilleglede i Syllinghallen

Det var håndballåpning i helga. Sylling IF s jenter 11 gjennomførte sin to første kamper-

Seier i vanskelig kamp

Kim Roger Kristiansen (på bildet) scoret seiersmålet like før slutt, og Lier tok med seg tre viktige poeng

Nesten for Spa/Bra

Gabor Valo var banens beste, men det knepne tapet mot Hønefoss 2 i går kveld bør gi optimisme før torsdagens kamp på kunstgresset -

- Store opprykksjanser

Det mener trener Anders Ruud Gundersen etter at det er klart at St Hallvard Håndballklubb får spille om den siste plassen i neste års 1. divisjon.

Syllings jentelag slo Skiold

Tok sesongens andre seier

Fotballglede i Sylling

Sommeren er hektisk fotballtid for både små og store gutter og jenter

Trenger snart poeng

A-lagene til Lier IL og Sylling gikk på nye poengtap. I neste serieomgang bør det snu.

Skøyerjenter

Det var umulig å se at disse fotballjentene fra Jevnaker slapp inn et tosiftet antall mål i kampen mot seiersvante Sylling tirsdag kveld.

Jublet for tidlig?

Edvinas Blazys har her sørget for 1-0 til Spabra, men om det blir fortsatt 3. divisjonspill avgjøres først senere.

Tok bølgen

Liers G-13 lag laget målkalass i den første kampen, mens de andre lagene måtte avgi poeng i søndagens kamper i Norway Cup

Tre viktige poeng

Scoringsjubel for Spabra som revansjerte seg i dag etter forrige ukes braktap.

Årets beste omgang

Edvinas Blazys (th) med ekte hat trick og ett mål av Ramin Ghazy sørget for tre svært viktige poeng til Spabra, men laget burde ha punktert kampen i første omgang.

Full pott etter to kamper

Spa/Bra hadde full kontroll mot Graabein

Optimisme i Liungen

Liungens kvinnelag kan juble over mange scoringer og ser fram mot det som kanskje blir "finale" mot Kongsberg om 14 dager ---

Flott bandyinnsats

Det ble seks seire av sju mulige for Spa/Bras unge bandygutter under helgens KOSA-cup i Bærum

Liungen-Asker 1-2 (0-1)

Etter en bra var det en stor skuffelse at vi ikke tok poeng. Vi burde ha avgjort kampen i medvinden, i begynnelsen av 2. omgang, sier assistentrener Hasse Svanberg. Det var teknikk og rutine som avgjorde nok en gang. Marianne Pettersen scoret begge målene Asker og Norges veteran, Linda Medalen, som kom inn som innbytter i en avgjørende fase mener Liungen må unngå de små feilene dersom de skal unngå nedrykk.

Lier mot toppen

Etter to strake seire har Lier (her representert med Jørgen Thorseth og Morten Tomter) for alvor meldt seg på i kampen om opprykk ---

Lier 91 - Strømm 17-14

Gode mot de beste - sliter mot svakere lag.

SpaBra nærmere opprykk etter storseier i lokaloppgjør

SpaBra slo Lier 7-1 på hjemmebane lørdag, og nå vil målforskjellen kunne vise seg å være avgjørende når sesongen avsluttes neste helg.

Lier IL på tabelltopp

Seniorgutta på Tranby ser ut til å være svak favoritt før lokaloppgjøret på St. Hans-aften mot tabelltreer Liungen ---

Årets sjette seier

Brødrene Kent (på bildet) og Lasse Hermansen scoret tre av målene, da Spa/Bra tok et nytt steg mot nok et opprykk ---

Imponerende innsats

Martine Kasta, Maria Ruud og Maria Toverud og de andre juniorene i Liungen, spilte jevnt mot et svensk topplag i 2. divisjon i ettermiddag, men røk ut i 16-delsfinalen i Gothia Cup i kveld

Eide spillet i 2. omgang

Anders Fossen Nilsen (på bildet) og Lier/Liungen snudde kampen etter pause, da de slo Hallingdal 4-2 i onsdag kveld

Henger med i toppen

- Vi er litt slurvete i perioder, men det positive er at vi nok en gang er ekstremt gode i kontringspillet, sier Lier futsals firemålscorer Ole Christian Kristiansen ( her nr to f.v.) etter helgens kamper.

Ned for telling --

Kan Spa/Bra reise seg etter stortapet i generalprøven i går?

Seier i siste sekund

Spa/Bra fortsetter å plukke poeng

Håpløse baneforhold

Ballen var mest i lufta, da Lier vant knepent 2-1 under svært kritikkverdige spilleforhold på Tranby i kveld

God søndag for Spabra

Scoringsglede både på Stoppen (her gjør Petter Nystrøm 2-1 for G 19) og på Strømmen, der A-laget revansjerte seg og er over "streken" igjen.

Solid kollektiv innsats

Lier/Liungen G-19 i fotball slo både Asker elite og Kongsberg i helga

Mistet seieren på overtid

En sannsynlig dommerfeil ga straffe 4 minutter på overtid, og dermed ble det bare 2-2 mot Bingen for det unge liungenlaget.

Lier på offensiven

Lier kjempet seg til 3-3 mot opprykksfavoritt Modum 2

Avslutningen av fotballsesongen 2007

Hvordan går det med de lokale lagene?

Ujevn start på fotballhøsten

Men både Lier og Spa/Bra (her representert med Gabor Valo) får nye sjanser til å vise hva de duger til allerede førstkommende mandag ---

Scoringsrekord?

- Jeg har aldri gjennom mine 30 år på håndballbanen sett et liknende resultat, sier Arild Haug etter at laget hans hadde satte inn mål etter mål.

Hedda Edsberg Stadheim på Sylling volley Gutter 15 var godt fornøyd med resultatene i Blindheimcup i Ålesund i helgen.

For mange baklengsmål

Feil bakover på banen felte Sylling i går. Kristian Capellen scoret to, men det var ikke nok.

Ett mål og bare ett poeng

Det ble dessverre bare den ene scoringen til Tommy Hyving og Liungen i andre omgang

Lier på tabelltoppen

Prince Monga ( tv på bildet) scoret det siste målet, da Lier vant den meget viktige bortekampen mot Åssiden 2 på tirsdag --

Glimt fra ukens fotballrunde

Flere lag var i ilden denne uken

Sterk lagseier

Martin Wøien Gilhuus, Christer Pedersen og Henrik Borge sørget for tre av scoringene og keeper Svein Roger Johansen holdt buret reint i 85 minutter, da Spa/Bra sørget for tre nye poeng.

14 scoringer på to kamper

Liers juniorlag, med sju nettkjenninger hittil av tidligere Liungen-spiller Ingrid Høgseth, har hatt en lovende sesongstart

Effektivt angrepsspill i èn omgang

Men dessverre for Lier må spissen Tommy Hyving stå over årets viktigste kamp mot Åssiden på mandag

Rundspilte Kolbotn

Ingunn Sørum (på bildet) gjorde fire mål for Liungen, da sjuerlaget vant 8-2 over Kolbotn etter en flott førsteomgang

Stord Elite for sterke

Kaptein Simen Solberg og St Hallvard bør ikke deppe for lenge, fordi det er ny kamp om noen dager -

Vant igjen

Lier 13 går til åttendelsfinalen i Norway Cup etter 3-1 mot Oppegård seint i kveld og møter Tertnes kl 8 torsdag morgen

Tøffe utfordringer

Etter bare den ene scoringen av Spa/Bras kaptein Martin Wøien Gilhuus og et skuffende tap mot bunnlaget Modum, er serielederen neste motstander -

Sylling videre i Norway Cup

Målscorerne, Mathias Helgesen (tv) og Steffen Sutherland, sørget for at det blir en ny kamp i morgen.

Gir de unge æren

Treneren for Lier IL s A-lag, Arne Steinar Kvisle, applauderte for sine unge A-lagspillere i kveld.

Storfornøyd med ett poeng

St Hallvards sier trener Anders Ruud Gundersen etter dagens kamp.

- Bittert med utlikninga

Det sa trener Aage Golmen etter at laget mistet to poeng på overtid i kveldens bortekamp i Bærum -

Herlig innsats ga seier

Lier IL s J 19-lag vant finalen under Drammencup i helgen.

God i femten minutter

Åskollen stoppet Liungens angrep i andreomgang og innhentet ledelsen ved samhandling og innsats

Sterk fjerdeplass til Sylling

Nummer fire i førstedivisjonsturnering med for få spillere på banen

Bra uke for lierfotballen

Martin Wøien Gilhuus (bildet) og Spa/Bra avsluttet kampen sterkt i går, men flere lierlag har stått gode prestasjoner denne uka --

Liungen vant 2-0 over Kattem

Ingunn Sørum scoret begge målene i siste kamp mot det andre bunnlaget Kattem. Dermed unngikk Liungen sisteplassen.

Pressemelding fra Lier Volleyballklubb herrer elite

Denne helga har vi spilt 3 treningskamper mot 2 andre elitelag og ett førstedivisjonslag. Kampene har gitt oss mye nyttig erfaring og god trening frem mot seriestart neste helg!

Tabelltoer så langt --

- Vi er med i kampen om playoff for eliteserien, mener Tommy Hyving (bildet) i Lier futsal etter helgas kamper i Horten --

Norge vant med Liungenspiller på laget

Liungens venstreback, Kristin Jonvik, bidro til at Norge slo Polen 4-2 i dag.

Fair Play - prisen til Sylling

Klubbens kvinnelig sjuerlags gode holdninger er blitt registrert i Buskerud Fotballkrets.

Bredde og topp på Tranby

Øyvind Ustad, en av mange ildsjeler i Lier IL som gleder seg over klubbens stadige framgang --

Ikke opprykk i år

Det ble ettmålstap for St Hallvard Håndballklubb i den avgjørende kampen mot Stavanger på lørdag.