Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: db42d136b48d1ccf3cb8bd0a095344b4

Skøyerjenter

Det var umulig å se at disse fotballjentene fra Jevnaker slapp inn et tosiftet antall mål i kampen mot seiersvante Sylling tirsdag kveld.

- I høst har de vunnet alle kampene sine. Neste år skal vi spille sjuer-fotball og trenger nye spillere. Spillere fra Sjåstad og videre nedover ønskes velkommen til å spille i Sylling, sier lagleder Ann Kristin Strøm.
- Jenter 10 ble slått sammen i høst. Tidligere i år har det vært to lag. Jenter 10 og 11. men ble slått sammen i høst etter at mange av de eldste spillerne trakk seg og klarte ikke å stille lag.
De trener 1 gang i uka, hver tirsdag kl 18.00 i Sylling. Disse jentene har spilt sammen i fire sesonger. Vi har sett stor utvikling fra de begynte og de blir bare bedre og bedre.
Foreldrene stiller opp og er stort sett på med kamp hver gang. De er også flinke til å steke vafler og vaske drakter.

Keeper Oda Hogstad Hylen med lagets mascot.
Foran fra venstre: Celine Strøm Thorud, Lea Marie Swang og Tonje Avdal
Bak fra venstre: Michelle, Vilde Fuglerud Hoff,Christine Holmen, Rikke Solberg og Ingvild S Bjurstrøm.

Jevnakers minijenter

Minijentelaget født i 2001 og 2002 er et samarbeidslag mellom I.L. Jevn og Jevnaker IF, forteller trener Svein Erik Johnsen som representerer Jevn idrettslag han trener laget sammen med Otto Olsen fra Jevnaker Idrettsforening. Laget består av totalt 13
- Flere som ikke kunne være med på kampen i går. Det har kommet til mange nye spillere i høst og interessen blant jentene ser ut til å øke. I tillegg har vi hatt 11 spillere på 11-års laget. Trener sammen med 11-års jentene. Neste sesong må vi melde på flere lag hvis vi blir like mange slik at jentene får mer spilletid.
Vi valgte foran årets sesong å danne samarbeidslag for både jenter 10 og jenter 11 for å prøve å fange opp interessen blant jentene i bygda. Flere jenter på trening og kanskje det skulle bli lettere å få med flere. Dette synes jeg vi har lykkes med. Det var en stund på vårsesongen usikkert om vi klarte å stille nok jenter i klassen 10 år, men dette har tatt seg opp med stort oppmøte. Artig er det også å se at jentene har fremgang. Hovedfokuset vårt i treningsarbeidet er basisferdigheter. Har stort sett trent 1 gang og 1 kamp pr uke siden mai.

Her er jentene fra begge lag fotografert i pausen.

Jevnaker i helrøde drakter
Foran: Julie Olimb. Første rad fra venstre: Victoria Smelhus,
Aurora Sogn, Tina Bråthen, Susann Langset Haug, Ann Mehlum. Og de to bak: fra venstre: Stina Marie Knudsen og Nora Corneliussen.
Syllingjentene i blårød drakter. Foran f.v: Oda Hogstad Hylen og Celine Strøm Thorud
Bak ser vi f. v: Michelle, Ingvild S Bjurstrøm, Rikke Solberg, Christine Holmen,Vilde Fuglerud Hoff, Lea Marie Swang og Tonje Avda
l

1/2 (DSC_7543 [1600x1200].JPG)
2/2 (DSC_7592 [1600x1200].JPG)
Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode