Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: e85faf48cb55756f882afc031bddc180

Viljen til å trene

- Det er viktigste, sier Brede Nybråten, trener for Jenter 16 i Buskerud Fotballkrets i en kommentar etter at tre spillere fra Lier IL er uttatt på kretslaget i helga.

Kretslagskampen mot Telemark spilles søndag i Telemarkshallen. Agnes Skogmo (1994), Idunn Lyng Bekken (1996) og Rikke Sverdrup (1997) er tatt ut denne gang.

Samme dag prøver en rekke andre jenter å komme med på Kraftsenteret som Konnerud IL er vertskap for. 4girls2 er et spillerutviklingsprosjekt for Drammensregionen. Konnerud IL er administrativ klubb, og har i samarbeid med kretsen ansvaret for det utøvende ansvaret for innhold. Prosjektet skal være en arena hvor de beste skal få trene med andre gode spillere og et tillegg til klubbaktiviteter.

Kraftsentrene i Buskerud er de viktigste utstillingsvinduene for kretslagsuttakene.

17 jenter fra Lier IL

Disse jentene i årsklassene 95, 96, 97 og 98 skal søndag 16. januar vise seg frem på Kraftsenteret på Konnerud 16. januar:
Anniken Midttun, Cristina Prestegaard, Tonje Langbråten, Idunn Lyng Brekken, Veronica Sørlie Myran, Maren Sveinssen, Rikke Sverdrup, Christine Finjarn, Christine W. Berthelsen, Maren Lund, Jenny Opsal, Kaja Haug, Sophia Gundersen, Heidi Ellingsen, Victoria Jølberg, Kristin Haukelidsæther og Kamilla Killingberg

Seks av de nominerte var med i fjor og fire av dem var også med på kretslag.

Seks fra Spa/Bra
Følgende jenter fra -96, -97 og -98 årgangen er tatt ut: Marte Eliassen, Stine Austad, Nora Myrvold Hansen, Ignethe Caroline Aaby, Mucho Lixene Karaninda og Maida Mirlashari.

- Det er også kraftsentra både på Modum, på Ringerike og i Hallingdal. I tillegg jobbes det for ett til i Drammensdistriktet, forteller Brede Nybråten. Han er også trener i Lier IL. Nybråten er opptatt av at kraftsentra er en arena der de som vil mest kan få utfolde seg. Der kan de trene med jenter med de de litt større ambisjoner enn flere av de som spiller i klubben.

Totalt deltar hele 70 jenter på helgas samling. Derfor blir det svært vanskelig for de fleste å komme med på J-16- kretslaget.

Forrige artikkel:Lier droppet reiselivsmessenNeste artikkel:Kunnskapsrik og optimistisk
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode