Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 4d3e11dc0c7a05c88b97e87b00ddef76

Målet er nådd så langt

Etter sterke plasseringer i de to siste helgene kan Maren Jansson Haverstad se frem til junior-VM i orientering i juli.

Det ble stafettsølv med Konnerud IL på søndag. Men Maren var også fornøyd med lørdagens sprint, til tross for at medaljen glapp. - Jeg gjorde noen feil i begynnelsen av løpet. Men hun syntes det gikk bra på bakgrunn av sykdom tidligere i år.

Tredje og fjerdeplass forrige helg under uttaket til VM gjør at Maren nå i rolige og hjemlige omgivelser kan forberede seg til sesongens store test i tiden 7.-14. juli. Etter exfil- studier er hun nå tilkallingsvikar på Hennummarka skole. Det trives hun godt med. Det er gåavstand til den skolen hun selv var elev på for noen år siden.
Ellers har hun god tid til trening. Hun legger også inn noe rulleskitrening. - Det er godt med noe alternativ trening, sier hun. For til vinteren er hun i gang med skiorientering igjen.

Nye studier og ny klubb.

Til høsten blir det sannsynligvis ingeniørstudier ved NTNU. Planen er at hun skal studere Bygg og Miljø. Hun har allerede betalt inn depositum og sikret seg hybel på Moholt sammen med andre orienteringsløpere. - Jeg vil bytte klubb i januar etter å ha avsluttet sesongen for Konnerud, røper hun- - Det er så godt treningsmiljø der, så det faller naturlig.

Broren Sindre har ett år igjen av sine studier. Han har slitt litt med skader. I tillegg har han hatt eksamener å tenke på, så det er blitt lite aktivitet for han.

Forrige artikkel:Kollisjon og tyveri av sykkel og rusbrusNeste artikkel:Har en flott innstilling
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode