Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 2904d60626dfca34f07f12251742bc7a

Priser til liunger?

Liungene Sindre Jansson Haverstad (på bildet) og Arne Ask er blant de nominerte i kampen om å bli årets orienteringsuttøvere ---

Til helgen går Norges Orienteringsforbunds årlige storsamling av stabelen på Clarion Hotel Bergen Airport. Dette er et årlig storarrangement med seminarer gjennom helgen og galla med prisutdelinger lørdag kveld.

Sindre Jansson Haverstad er en av tre nominerte til årets ski-o utøver i 2008. De andre to er Marte Reenaas og  herrelaget i EM-stafett. Sindre kom og hjem fra Junior-VM i Skiorientering i Bulgaria sist viner med gull individuelt og sølv i stafetten. Søster Maren tok bronse i stafetten med jentelaget.

Les artikkel: http://www.liernett.no/?artikkel=2333

Lierbygda O-lag har faktisk to nominerte utøvere i år, for også Arne Ask er nominert. Dette er i kategorien årets pre-O utøver. Lierveteranen har har i flere år vært landslagsmann i presisjonsorientering og har har vunnet en rekke medaljer om bildet illustrerer. De to andre nominerte i klassen er Kjetil Waaler og Lars Jacob Waaler.


I fjor var Lierbygda O-lags junior-NM-arrangement nominert til årets arrangement. Men prisen gikk til NM-uka arrangert av Hamar OK/Løten OL. Det er ganske imponerende av en så liten klubb som Lierbygda O-lag å bli nominert til tre priser i løpet av to år.

Alle nomineringer:
http://www.orientering.no/t3.asp?p=74638

 
Alt om storsamling med O-galla:
http://www.orientering.no/t2.asp?p=70322

 
Mer bakgrunnsinfo kan finnes på følgende nettsider:

 http://orientering.no/

 
http://www.lierbygda.no

 
http://www.ski-o.com

 
http://preo.no

 
Sindre Jansson Haverstad er som kjent også i Norges-toppen i sin årsklasse i orienteringStafettlaget som tok sølv i J VM i vinter. F.v. Rasmus Korvald Skaare, Sindre J. Haverstad og Hans Jørgen Kvåle. Foto: Privat

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode