Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 383c9324afcf461eb5c1e66fcb38a8bc

I fokus i Drammenshallen

Maren Jansson Haverstad (på bildet) og Gøran Sørheim, begge fra Tranby, som fikk utviklingstipend fra Drammen kommune på onsdag sier at det inspirerer til videre satsing --

Beløpet er på kr 10 000. Begge mottok prisen under håndballoppgjøret mellom DHK og Elverum onsdag kveld. Gøran spiller elitehåndball i DHK (Drammen Håndballklubb), mens Maren er kjent som både orienterings- og skiorienteringsløper. Maren representerer nå Konnerud IL. Maren har gått halvannet år på Idrettsgymnaset i Drammen.
Pengene kommer godt med for Maren. - Jeg vil nok bruke pengene på samlinger og trenings- og konkurranseutstyr, sier hun.

Maren og orienteringsgruppa i Konnerud IL hadde juleavslutning med Konnerud der kvelden startet med pizza på en restaurant. Det ble varslet at det skulle være klart for en hemmelig aktivitet. Det ble ikke paintball som de håpet på, men de regnet med å ende opp på bowling. Spesielt etter å ha blitt sendt i retning av bowlingen i Drammen. Men neida, trenerne overrasket! Det ble håndballkamp, Drammen Håndballklubb (DHK) mot Elverum, kan vi lese på hjemmesiden som hun deler med broren Sindre.

Les mer om søskenparet Haverstad her: http://haverstad.com

Maren har allerede startet konkurransesesongen som skiorienteringsløper. Hun vant juniorklassen på Sjursjøen sist helg. - Målet er å komme til junior-VM, sier den allsidige idrettsutøveren fra Tranby.

55 kamper for Norge

Gøran Sørheim, kjent som lovende spiller i DHK-miljøet, men kanskje er det lite kjent at han er vokst opp på Tranby. Gøran har hele 55 kamper på aldersbestemte landslag, som innbefatter både gutte- og juniorlandslaget.  – Jeg spilte håndball fra jeg var 7 år til jeg var 15 år for Lier IL, fortalte en glad stipendvinner til Liernett på torsdag kveld. – Jeg var overrasket, men veldig glad. Pengene kommer godt med. Selv om han får lønn i DHK, kan han ikke leve bare av det. Nå jobber han i en barnehage i Drammen.

På onsdag ble det to scoringer i kampen mot Elverum. For en god del år siden startet en annen liergutt sin store håndballkarriere som toppet seg med Mesterligaseier, landskamper og proffkarriere --- Selv om han hadde lagt opp er Glenn Solberg tilbake som smart medspiller, motivator og inspirator for de unge på laget. Gøran Sørheim er full av beundring for han. Hvem vet, blir Gøran en ny storspiller med røtter fra Lier? --

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode