Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 19ef1c085958b03f1a140cb3255a1481

Liercupen, en massemønstring i gan

- 72 lag og cirka 650 spillere i alderen 7 - 13 storkoser seg på Idrettsparken i dag, forteller turneringsleder Monica Bøgh (tv på bildet)

Monica Bøgh og Hege Edvardsen (her sammen med Bøghs datter Alexandra  og hennes venninne Maren Lunds spiller på J-97), og sammen med så og si alle foreldrene til de aldersbestemte fotballagene utgjør de en god og sammensveiset gjeng.
- Når startet dere planleggingen?
- Ja, si det, sier Monica og smiler. - Det var i fjor det, ikke lenge etter at det var klart  vårt lag ville få hovedansvaret for turneringa, sier hun. Hovedansvaret går nemlig på rundgang i Lier IL.
Tranby Idrettspark fremsto grønn og frodig etter all nedbøren tidligere i uka. Det duftet stekte vafter og grillpølser rundt banen. Dette er en ren aktivitetsturnering, der målet er at "alle bør være vinnere". 
Daglig leder i LIer IL,  Jan Haugen (bildet under), kunne nyte en praktfull utsikt  fra klubbhusets veranda. Små fotballbein kjempet om ballen nedenfor i Tranby Idtrettspark.  Dette arrangementet har vært holdt årlig i mer enn 20 år.
I sekretariatet på klubbhuset hadde sekretariatet full kontroll. På det nederste bildet ser vi Ottar Røed, Kristin S. Fuglerud og Stein Roestad.

 

Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode