Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 885edaceda67f3e901445de22fcf6b51

Flere skiskyttere i sikte

- Vi har 20 unge skiskyttere i begynnergruppa, sa assisterende trener Per Øverby (på bildet) til Liernett under Sikkerhetskurset på Eggevollen i kveld.

Så og si samtlige må ha vært til stede sammen med sine foreldre i lett regnvær denne oktoberkvelden.
- Det er stort sett bare som langrennsinteressert barn og ungdom som gjerne vil prøve seg i skiskyting, sier Overby. De som kun er interessert i skyting kan heller melde seg inn i Skytterlaget, mener han.
I Lier  vokser også antall deltakere over 12 år,  fordi  skiskyting  gir større muligheter til å hevde seg, selv om man ikke går så fort. Gruppa med langrennsløpere fra 12 år og oppover Lier IL er ikke så stor lenger på grunn av den sterkt økende interessen for skiskyting.
- Vi leier ut banen til Drammens-Strong med sine 16 aktive deltakere en kveld i uka, sier Øverby. - Vi skulle gjerne ha utvidet med åtte nye skiver. Vi er sårbare når en eller to av skivene blir skutt i stykker. Da blir det gjerne inneffektiv trening.
Mens Arne Koppergård (på det nederste bildet) var i gang med kursing av de yngste skytterne og deres foreldre, fikk Wetle Andersen Koppergård og Andreas Koppergård ( på bildet nedenfor) ekstra skytetrening, med Steinar Fuglerud Andersen og Per Øverby som rådgivere og instruktører. Mellom skuddseriene, løp guttene en runde rundt arenaen.
I bakgrunnen ved bua tok Koppergård av og til pauser i informasjonen.  De unge skytterne fikk stadig testspørsmål. Stort sett var svarene presise og riktige.

Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode