Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 50980ef7a743d86a7ebefd4cb0cf9187

Oddvar tok sin 10. seier

Men det ble også mange premier og merker på de øvrige Lierløperne etter mange fine plasseringer i Birkebeinerrennet -

Oddvar Nygaard vant klasse 55-60 år med cirka ett minutts forsprang på nestemann. I samme klasse kom Vidar Eriksrud i mål, cirka 11 min bak Oddvar.

Ellers nevnes at Jon Sverre Evjen. Liungen IF  gikk veldig godt i kl 45-49 år på tiden 3.01.58.  Det holdt til en sterk 8. plass. - Målet var å komme inn blant de 10 beste, så jeg er veldig fornøyd, sier Evjen på mobilen fra Svene, der den yngste sønnen deltar i KM i skiskyting (mer om det senere). Bortsett fra at han fikk beskjed på en av de siste drikkestasjonene, der eldstesønnen  Sondre stod,  om å gå på for å komme under tre timer fikk han ingen sekundering. - Det var å gå jevnt. Og så kjenner du igjen noen de hardeste konkurrentene i klassen, så du har en viss peiling på hvordan du ligger an resultatmessig. Evjen brukte blå ekstra som feste. - Det holdt helt inn, det er det ikke ofte det gjør. Evjen føler seg i bedre form, bedre enn det som har vært vanlig dagen etter klassikkeren over fjellet. Han gikk sitt 21. Birkebeinerrenn. - Nå er det vel slutt på sesongen for min del, sier han. - Ja, bortsett fra at jeg må følge opp sønnene i skiskyting, da.

Nils Ragnar Hennum, også i kl 45-49 år, gikk på 3.13

Slo faren sin

Håvard Nygaard i kl 20-24 år slo pappa Oddvar med halvannet minutt. Det holdt til en 46. plass av 830 deltakere. - Jeg fikk ingen sekundering underveis, sier Håvard som var veldig sliten etter den første mila. - Det var mye stress og stort tempo fra start. Håvard lå bak pappa Oddvar til og begynne med. - Han stoppa opp og tenkte å bryte, fordi han følte at kroppen ikke fungerte, sier Håvard.  - Men så fortsatte han og slo andremann i klassen klart på slutten etter å ha ligget npe dårligre an til og begynne med.

- Jeg er veldig sliten etter løpet i går, innrømmer Håvard. - Jeg fikk krampe fra Sjusjøen og ned. Murerlærlingen har ikke fått trent like mye som før på grunn av lite overskudd etter lange arbeidsdager. - Selv om det er vel blitt bare cirka 300 mil, har jeg kanskje fått litt mer overskudd.

- Det ble mange merker på oss som var med bussen, sa "reiseleder" Nils Haugen. Løypekjøreren fra Lier tok selv sitt 17 merke på 29 starter.

 NB. Det har ikke lyktes oss å komme i kontakt med  fra "Birkebeinerkongen" Oddvar Nygaard

Resultater fra Birken finner du her: http://resultatservice.birkebeiner.no/sok_resultater.php

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Søndag 20. mars 2011 13:37: Pettersen
Hvilken ble beste lier-løper?
Mandag 21. mars 2011 13:20: even
Anders hennum
Tirsdag 22. mars 2011 16:07: bård
Hei bare 300 mil høres mye ut spør du meg??
Onsdag 23. mars 2011 12:41: Redaksjonen, Torger Almaas
Håvard har i dag bekreftet på SMS at han er riktig sitert; at han har gått 3 000 km, dvs 300 mil
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode